Glamazon

Alla recensioner

Glamazon

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

Glamazon

Smink, och skönhetsprodukter är ett väldigt stort intresse för många människor, både unga och äldre. Med smink kan man få vara kreativ, man kan uttrycka sig med olika färger samt att man även kan lära ut till andra. Många jobbar med smink, och har ett väldigt stort intresse för det medans andra stiger upp på morgnarna och sminkar sig som de har gjort under flera års tid redan. Men oberoende på vilken grad intresset för smink och skönhet är så måste man hitta en plats där man kan införskaffa sig sina produkter. En sak man kan göra är att gå till en fysisk butik och kolla runt, men om man vill så kan man underlätta shoppandet genom att handla produkterna online. Genom att handla online kan man i lugn och ro sitta hemma i soffan och upptäcka ett stort online sortiment, och sedan beställa och hämta ut paketet inom några arbetsdagar. Glamazon erbjuder sina kunder skönhetsprodukter

Hur långa är leveranstiderna hos Glamazon och är betalningarna säkra? Hur mycket kommer frakten att kosta hit som jag bor och vad ska jag ta mig till om jag inte känner mig nöjd med en produkt? Det är frågor man kan få svar på genom att läsa andra personers recensioner och se vad de tyckte och tänkte om företaget i fråga. 

Mer info om företaget Glamazon
Svenskt grundat och lanserat företag som har funnits på den svenska marknaden under några års tid och de har sitt huvudsäte på Lidingö. Glamoteket Group AB är det företag och verksamhet som ursprungligen äger och driver e-handelsbutiken Glamazon. I dag driver Glamazon inte någon fysisk butik utan är verksamma online via nätbutiken. 

Vad erbjuder Glamazon sina kunder?
Kunderna kan använda sig av sökfunktionen som finns inne på hemsidan för att söka bland alla produkter i sortimentet men de kan även filtrera för att endast se produkter för män/kvinnor samt att de kan filtrera för att se produkter från specifika varumärken. Priserna som är synliga inne på hemsidan är skrivna i svenska kronor och är inklusive moms. Den vanliga leveranstiden hos Glamazon är mellan 1 – 3 dagar och om kunderna väljer att handla för 489 kr eller mer så behöver hen inte betala någon fraktkostnad, i annat fall läggs en avgift på 29 kr till på beställningen. 14 dagar från och med att kunden mottagit sitt paket kan hen returnera någon produkt. 

Hur kan kundtjänsten hos Glamazon kontaktas?
Företagets kundtjänst kan nås antingen via e-post eller på telefon. Inne på företagets hemsida finns det information samt villkor om tex leveranser, betalningar, returer samt reklamationer. Skulle möjlig tvist eller reklamation uppstå ska kunden i första hand kontakta kundtjänsten hos Glamazon för att sedan gå vidare med ärendet. Kunder hos företaget har reklamationsrätt på produkterna. 

Har du gjort något inköp hos Glamazon? Om du har det kan du skriva en egen recension vad du tyckte och tänkte om tex kvaliteten på deras produkter, hur kundtjänsten fungerade om du var tvungen att vara i kontakt med dem samt hur returerna fungerade ifall du har gjort en sån. Skriv din egen recension på omdomesstalle.se. 


Olika skönhetstips.