General Prepper

Alla recensioner

General Prepper

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

General Prepper

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter. General Prepper är ett företag som erbjuder sina kunder produkter inom krisberedskap, vattenrengöring, hygien och första hjälpen och så vidare. 

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som General Prepper? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag. 

Info om General Prepper
E-handel som är grundad och lanserad i Sverige och de erbjuder produkter inom krisberedskap i och utanför hemmet. General Prepper driver inte någon fysisk butik, utan de är verksamma online. 

Vad erbjuds hos General Prepper
Priserna som är synliga inne på hemsidan är skrivna i svenska kronor och de är inklusive moms. En sökfunktion finns tillgänglig för kunderna inne på hemsidan samt att det finns olika produktkategorier. Klarna har hand om betalningarna som sker via hemsidan och kunderna kan därför välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, delbetalning eller på faktura. Gör kunderna beställningar där summan överstiger 699 kr så behöver kunden inte betala någon fraktavgift. I annat fall läggs det till en kostnad på 59 kr på varje beställning. Den vanliga leveranstiden är mellan 1 – 3 arbetsdagar så länge som produkterna finns i företagets lager och i annat fall en leveranstid på 3 – 7 arbetsdagar. 

General Prepper erbjuder även sina kunder ett nyhetsbrev som de sedan kan prenumerera på för att sedan få information om kampanjer och erbjudanden till inkorgen på e-posten. 

Hur kan General Prepper nås?
Kundtjänsten hos företaget kan nås genom antingen är post eller via telefon, samt att det är oftast ställda frågorna finns besvarade inne på företagets hemsida. Där i finns frågor besvarade som till exempel frakt och leverans samt retur och reklamation. Är kunden i behov av att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta kundtjänsten för att kunna gå vidare med sitt ärende. 

Har du några erfarenheter, tankar eller åsikter om företaget General Prepper? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte och tänkte om dem.  


Produkter inom krisberedskap.