Gameshop

Alla recensioner

Gameshop

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville
E-Ville
1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone
MyTrendyPhone
1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Gameshop

Det blir allt vanligare att vänner och familjer väljer att spela spel online med varandra, jämfört med att ha spelkvällar som man oftare hade förr i tiden. Detta är eftersom det är så otroligt smidigt att göra saker online, samt att utbudet är oändligt stort. Gameshop är ett företag som via sin nätbutik erbjuder både spel för olika konsoler, men de har även brädspel och filmer. 

Varför ska jag vända mig till Gameshop om jag ska köpa nya spel, det finns så många olika företag där ute? Kan jag beställa från företaget om jag befinner mig i ett annat land än Sverige, och finns det någon fysisk butik? Du kan få höra vad andra personer har för erfarenheter av Gameshop genom att läsa deras recensioner. 

Om Gameshop
Gameshop är ett företag och en butik som funnits på marknaden sedan 1997. Företaget har sitt säte i Stockholm där även deras fysiska butik ligger. Gameshop är en av de äldsta spelbutikerna i Norden, och i sitt sortiment har de cirka 100 000 produkter inom spel, film, elektronik och prylar. 

I nätbutiken är produkterna indelade i olika kategorier, och alla priser som är synliga i nätbutiken är skrivna i svenska kronor och innehåller färdigt moms. I nätbutiken finns även en sökfunktion där kunder kan söka bland alla produkter i hela sortimentet. 

Det som erbjuds hos Gameshop
För att kunna göra en beställning hos Gameshop ska kunden vara 18 år eller äldre, och efter att en kund genomfört en beställning kommer hen att automatiskt att få en bekräftelse skickad till sig. Det är möjligt för kunder att betala direkt via internetbanken eller med kort, men det går även att betala via Klarna på antingen faktura eller delbetalning. En fraktavgift är något som alltid läggs till på alla beställningar och kunden kommer att kunna se den slutgltita summan innan hen genomför sin beställning. Kundernas paket levereras antingen via brev eller paket, beroende på storlek. Kunderna kommer att inne i nätbutiken kunna se en uppskattad leveranstid på varje enskild produkt, och om kunden beställer flera produkter kommer hela paketet att skickas då alla produkter finns i lager. Kunderna kan välja att hämta ut sitt paket i företagets fysiska butik. 14 dagar efter mottagandet av produkten har kunden på sig att göra en retur, för att göra en retur eller ställa några frågor kan kundtjänsten hos Gameshop nås via mejl eller telefon. 

Erfarenheter av Gameshop
Har du några tankar eller åsikter om Gameshop? Om du har det, kan inte du vara så snäll då och berätta för oss här på OmdömesStälle vad du tyckte om företaget. Berätta om produkterna var av bra kvalitet, om priset kändes rätt och om du tror att du kommer handla hos dem igen eller inte. Det är helt gratis att både läsa och skriva recensioner hos oss. 


Tips på spel som kan spelas av hela familjen.