Fyrklövern

Alla recensioner

Fyrklövern

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Fyrklövern

Att handla nytt porslin kanske inte alltid är det roligaste, det är tungt att bära och man måste gå omkring i massa fysiska butiker och trängas. Nej, det behöver man inte, tack vare företaget Fyrklövern. Det är ett företag som säljer porslin, glas och hemdekoration och de kommer att kunna erbjuda dig allt som du behöver när det kommer till dukning och inredning. Välkommen till ett av Nordens största företag när det gäller glas, porslin och hemdekoration. 

Information om företaget Fyrklövern
Fyrklövern lanserades och grundades under 1974 och den allra första produkten som framtogs var ett Luciasmycke i tenn, sedan dess har det gjorts i flera utgåvor med olika motiv från år till år. Detta företag är ett företag inom Cydonia och har sitt säte i Malmö. Alla som arbetar på fyrklövern har breda kunskaper och är väldigt engagerade i sitt jobb. De har valt att samarbeta med bara det bästa inom respektive område så att kunderna ska få det bästa tänkbara. Fyrklövern finns även i övriga Norden och inte bara i Sverige, när de lanserades i Norge tog de fram en vacker servis med norska motiv så att de norska kunderna skulle bli nöjda. När företaget sedan lanserades i Finland valde de att ta fram 12 samlartallrikar med motiv från Kalevala. Företaget Fyrklövern har även några produkter som blivit deras absolut största samlar succéer genom åren. Viket är de tre matserviserna Gammaldags jul, Sommarblomster och Marianne. 

Vad erbjuder Fyrklövern
Företagets hemsida är väldigt tydlig och lättnavigerad att vara inne på. Du hittar smidigt vad du är ute efter men du kommer garanterat att fastna i allt annat som är så fint. Du kan lätt gå igenom olika kategorier, men du kan även kolla in de senaste nyheterna samt se vilka produkter som är de bästsäljande. Du kommer att få otrolig inspiration av deras hemsida och detta är även den perfekta platsen att vända sig till om du är ute efter presenter till nära och kära. Fyrklövern erbjuder väldigt säkra leveranser där de såklart ersätter om något skulle gå sönder, det ingår 30 dagars öppet köp, nöjd kundgaranti och även bytes- och returrätt om servisen mot förmodan inte skulle motsvara dina förväntningar. Glöm inte att prenumerera på Fyrklöverns nyhetsbrev för att ta del av rabatter. 

Tips, synpunkter och reklamationer till Fyrklövern
Som de allra flesta företag vill även Fyrklövern att alla deras under ska vara nöjda, deras ambition är nämligen att du som kund alltid ska känna dig riktigt nöjd med ditt köp. Om du har några frågor eller funderingar har detta företag en kundtjänst som är väldigt lätt att komma i kontakt med. Du kan välja att ringa till dem, skicka e-post eller skriva ett brev till dom. Oavsett om du har en stor eller liten fråga kan du alltid kontakta företaget. Innan du skickar till deras kundtjänst kan du alltid gå in på deras hemsida för att läsa de oftast ställda frågorna, där är chansen stor att du hittar ett svar.

Skriv gärna en egen recension om företaget om du har handlat hos dom.