OmdömesStalle

  Recensioner Fyndiq

  Om man sitter hemma och upptäcker eller tänker på att man saknar något eller att något fattas så kan man behöver man bara ta upp sin mobil, surfplatta eller dator och beställa det man behöver. Förr i tiden var det inte så, då var man tvungen att ta sig till den närmaste fysiska butiken för att sedan kanske till och med upptäcka att produkten man är ute efter inte finns i sortimentet. Nuförtiden kan man spara både tid och krafter genom att handla via nätet och det enda man behöver vänta på är några få leveransdagar. I dagsläget kan man även hitta så gott som vad som helst på nätet, man kan beställa hem mat, inredning och andra prylar, barnkläder och andra saker och mycket mer. En webbshop som finns i Sverige är Fyndiq, hos dem kan man hitta produkter inom hälsa och skönhet, sport och fritid, mobiler och surfplattor mm.

  Mer information om företaget Fyndiq

  Under 2009 grundades och lanserades företaget Fyndiq och det fungerar som ett svenskt e-handelsföretag. Företagets grundidé var att bli en online kanal där svenska handlare skulle kunna bli av med sina restlager. Över 1 400 butiker säljer sina varor via Fyndiq, vilket betyder att Fyndiq fungerar både som en marknadsplats för både konsumenter och butiker. Nätbutiken Fyndiq har ett sortiment med över 2 miljoner produkter och över 1,6 miljoner kunder har handlat hos företaget.

  Fyndiq.

  Vad kan man hitta hos Fyndiq?

  Inne på hemsidan kan man kolla igenom olika kategorier och olika produkter och man kan även kolla in några flikar som heter bästsäljare, inspiration och kampanjer.

  Hos Fyndiq kan man handla hos många olika försäljare och butiker, men det är ändå Fyndiq som sköter om alla leveranser. Så när man gör en beställning inne på hemsidan så kommer beställningen att fixas i ordning och skickas iväg inom 24 timmar på helgfria dagar. Efter det tar det cirka 1-5 arbetsdagar innan man får hem paketet eller kan hämta ut det. När man gjort sin beställning kan man följa paketet hela tiden och när paketet kommit har man 14 dagar på sig att hämta ut den innan det skickas tillbaka till butiken.

  Hur kan man kontakta kundtjänsten hos Fyndiq?

  Om man undrar över något eller har några frågor och skulle vilja kontakta företagets kundtjänst kan man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan gå in på fliken ”FAQ”, chansen är stor att man kommer att hitta svaret på sin fråga där. Om man inte hittar svaret på sin fråga eller om man ändå vill kontakta Fyndiq kan man göra det genom att fylla i ett formulär som finns på hemsidan. Företaget kommer sedan att svara så snabbt som möjligt på alla meddelanden. Har man fått hem en produkt som på något sätt är söndrig eller felaktigt så ska man även kontakta kundtjänsten för att lämna in en reklamation.

  Har du handlat hos Fyndiq? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tycker och tänker om dem.

  Fyndiq
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  2
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Värdelös kundtjänst och leverans saknas fortfarande

  Leveransen är i skrivande stund flera dagar försenad och kundtjänst är omöjlig att få tag i - bara mail support erbjuds och det har gått fyra dagar sedan jag kontaktade dem - och min vara saknas fortfarande.

  Av: Nina24-08-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Fyndiq

  Din recension

  FAQ

  Är Fyndiq ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Fyndiq. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Fyndiq?

  Fyndiq är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Barn & Baby, Kosmetika & Personliga Hygienprodukter, Sport & Friluft, Hemartiklar, Elektronik, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fyndiq gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.