Elcykelvaruhuset

Alla recensioner

Elcykelvaruhuset

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville
E-Ville
1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone
MyTrendyPhone
1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Elcykelvaruhuset

Att verkligen röra på sig och att träna är något utav det viktigaste som finns. Att röra på sig är inte endast bra för kroppen och för musklerna utan det är otroligt hälsosamt för både hjärta och hjärna och alla andra organ. När det handlar om att röra på sig betyder det inte att man måste spendera flera timmar i veckan i ett gym. Det kan helt enkelt betyda att man kan gå en lång promenad någon gång i veckan, man kan välja att cykla till jobbet istället för att ta bilen eller så kan man kanske skaffa sig en hobby som till exempel en lagsport. Träning behöver inte ta över hela livet för dem som inte vill det, men träning borde ändå vara en del av allas liv på något sätt. När det kommer just till att få in vardagsmotionen och även friskluft så är det ju som sagt väldigt bra att cykla i livet, men har man kanske långt till sitt jobb så erbjuds ju även elcyklar idag. Elcykelvaruhuset erbjuer sina kunder just det. 

Är produkterna värda sitt pris om man väljer att handla hos Elcykelvaruhuset? Om man inte alls känner sig nöjd med en produkt, är returerna smidiga att göra då? De svaren kan man hitta i recensioner. 

Information om Elcykelvaruhuset
Företaget som grundades och lanserades på marknaden under 2006 då de började sälja elcyklar. Elcykelvaruhuset är verksamma på marknaden som en återförsäljare av elcyklar, de är verksamma både via sin e-handel men de driver även en fysisk butik som ligger i Stockholm. De erbjuder sina produkter till flera länder runt om i både Norden och Europa. 

Det som erbjuds hos Elcykelvaruhuset
Olika produktkategorier finns inne på företagets hemsida, men även en sökfunktion där det är möjligt att antingen söka efter cyklar, reservdelar eller andra tillbehör. Olika filter finns även för att tex se cyklar från endast ett specifik märke. Fraktkostnaden är 89 kr på alla beställningar, om inte kunden väljer att göra en beställning på 1 000 kr eller mer eftersom det då är gratis frakt. Den vanliga leveranstiden är mellan 2 till 5 arbetsdagar, från och med att företaget har tagit emot kundens betalning. På produkterna som företaget säljer ingår det 2 års garanti, och det gäller även elektriska komponenter samt motorer. Skulle kunden vilja göra en retur så är det företaget som står för retur kostnaderna. 

Hur Elcykelvaruhuset kan kontaktas
Företagets kundtjänst kan nås antingen via telefon eller e-post och kundtjänsten är öppen vardagar. Inne på företagets hemsida finns det oftast ställda frågorna besvarade och vid behovet av reklamation ska man börja med att kontakta kundtjänsten. Vid reklamation eller annan tvist ska kundtjänsten i första hand kontaktas och då har kunden även skyldigheten att beskriva det möjliga felet på produkten eller tjänsten samt att det kan krävas bilder ibland på problemet.
 
Har du handlat hos Elcykelvaruhuset? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte och tänkte om dem. En recension är alltid bra eftersom det kan komma att hjälpa andra kunder i framtiden.


Produkt som företaget säljer.