OmdömesStälle

  Recensioner Elcykelvaruhuset

  Att verkligen röra på sigoch att träna är något utav det viktigaste som finns. Att röra på sig är inte endast bra för kroppen och för musklerna utan det är otroligt hälsosamt för både hjärta och hjärna och alla andra organ. När det handlar om att röra på sig betyder det inte att man måste spendera flera timmar i veckan i ett gym. Det kan helt enkelt betyda att man kan gå en lång promenad någon gång i veckan, man kan välja att cykla till jobbet istället för att ta bilen eller så kan man kanske skaffa sig en hobby som till exempel en lagsport. Träning behöver inte ta över hela livet för dem som inte vill det, men träning borde ändå vara en del av allas liv på något sätt. När det kommer just till att få in vardagsmotionen och även friskluft så är det ju som sagt väldigt bra att cykla i livet, men har man kanske långt till sitt jobb så erbjuds ju även elcyklar idag. Elcykelvaruhuset erbjuer sina kunder just det.

  Är produkterna värda sitt pris om man väljer att handla hos Elcykelvaruhuset? Om man inte alls känner sig nöjd med en produkt, är returerna smidiga att göra då? De svaren kan man hitta i recensioner.

  Information om Elcykelvaruhuset

  Företaget som grundades och lanserades på marknaden under 2006 då de började sälja elcyklar. Elcykelvaruhuset är verksamma på marknaden som en återförsäljare av elcyklar, de är verksamma både via sin e-handel men de driver även en fysisk butik som ligger i Stockholm. De erbjuder sina produkter till flera länder runt om i både Norden och Europa.

  Det som erbjuds hos Elcykelvaruhuset

  Olika produktkategorier finns inne på företagets hemsida, men även en sökfunktion där det är möjligt att antingen söka efter cyklar, reservdelar eller andra tillbehör. Olika filter finns även för att tex se cyklar från endast ett specifik märke. Fraktkostnaden är 89 kr på alla beställningar, om inte kunden väljer att göra en beställning på 1 000 kr eller mer eftersom det då är gratis frakt. Den vanliga leveranstiden är mellan 2 till 5 arbetsdagar, från och med att företaget har tagit emot kundens betalning. På produkterna som företaget säljer ingår det 2 års garanti, och det gäller även elektriska komponenter samt motorer. Skulle kunden vilja göra en retur så är det företaget som står för retur kostnaderna.

  Hur Elcykelvaruhuset kan kontaktas

  Företagets kundtjänst kan nås antingen via telefon eller e-post och kundtjänsten är öppen vardagar. Inne på företagets hemsida finns det oftast ställda frågorna besvarade och vid behovet av reklamation ska man börja med att kontakta kundtjänsten. Vid reklamation eller annan tvist ska kundtjänsten i första hand kontaktas och då har kunden även skyldigheten att beskriva det möjliga felet på produkten eller tjänsten samt att det kan krävas bilder ibland på problemet.

  Har du handlat hos Elcykelvaruhuset? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte och tänkte om dem. En recension är alltid bra eftersom det kan komma att hjälpa andra kunder i framtiden.


  Produkt som företaget säljer.

  Elcykelvaruhuset
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Elcykelvaruhuset

  Din recension

  FAQ

  Är Elcykelvaruhuset ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Elcykelvaruhuset. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Elcykelvaruhuset?

  Elcykelvaruhuset är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Elcykelvaruhusets webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.