OmdömesStalle

  Recensioner DHgate

  E- handel

  och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. DHgate erbjuder online hemprodukter, skönhetsprodukter, väskor etc.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos DHgate? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer om företaget DHgate

  DHgate är ett e-handelsföretag som varit verksamma på marknaden sedan 2004 och har ett sortiment bestående av 22 miljoner produkter. DHgate fungerar som en sorts online återförsäljare där olika tillverkare och produkt-skapare kan sälja sina produkter vi DHgate. Idag är det cirka 2.2 miljoner säljare som säljer sina produkter via DHGate och varje 1.3 sekund sker det ett inköp via hemsidan. Olika samarbetspartners som DHgate har är tex American Express, DHL, FedEX, Mastercard osv. En egen app har DHgate även lanserat.

  Det som DHgate erbjuder sina kunder

  Olika produktkategorier finns inne på företagets hemsida samt att det finns en sökfunktion tillgänglig för kunderna att använda sig av. Från och med att inköp gjorts via hemsidan och att paketet som beställt har skickats från lagret kan kunden spåra paketet för att se när det kommer att anlända. Kunderna kan även se en uppskattad leveranstid på varje enskild produkt innan de genomför sin beställning. Kunderna kan välja på vilket språk de vill använda hemsidan samt att de kan välja i vilken valuta de vill se priserna på produkterna.

  Hur kundtjänsten kan nås hos DHgate

  Kunderna kan komma i kontakt med kundtjänsten hos DHgate genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Men innan kunderna kontaktar kundtjänsten kan de inne på företagets hemsida gå in och läsa på fliken ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunden vara i behovet att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta företagets kundtjänst.

  Har du någon erfarenhet av företaget Trendzone? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om deras leveranstider, eventuella returer eller reklamationer samt hur kvaliteten på produkterna var.


  Hur man kan skapa sin egen webbshop.

  Julrosor egna frösådder

  DHgate
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om DHgate

  Din recension

  FAQ

  Är DHgate ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om DHgate. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder DHgate?

  DHgate är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar, Kosmetika & Personliga Hygienprodukter, Sport & Friluft, Barn & Baby, Elektronik, Multimedia & Abonnemang, Mode, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van DHgate gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.