OmdömesStälle

  Recensioner DealeXtreme

  I dagsläget kan man hitta alla produkter som man än kan tänka sig online. Det har ingen skillnad om det handlar om kläder, mat, inredning och andra prylar eller alla nödvändigheter man kan tänka sig till ett barn. Det är även väldigt smidigt att man kan handla online eftersom man aldrig behöver anpassa sig till några öppettider samt att utbudet online är så mycket större än vad det är i fysiska butiker. Eftersom e-handeln blir allt större och större för varje dag som går så blir alla kundtjänsten mycket enklare att få kontakt med samt att alla returer kan skötas mycket smidigare. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp och säljer därför endast sådana produkter, medans andra nätbutiker har valt att ha ett så stor utbudet som möjligt med så mycket produkter som man än kan tänka sig. DealeXtreme är ett företag och en nätbutik som säljer lite allt möjligt.

  Det är alltid bra att både läsa och skriva recensioner eftersom det alltid kan besvara många knepiga frågor. Man ska alltid skriva en recension oberoende om man har en positiv eller negativ erfarenhet av ett företag.

  Mer information om DealeXtreme

  Företaget är grundat och lanserat under 2005 i Kina och har i dagsläget mer än 1 miljon kunder samt över 3 000 leverantörer. DealeXtreme är ett företag som har en ganska avancerad produktkatalog där det ingår över 1 00 olika kategorier, mer än 210 000 produkter samt mer än 1 000 nya produkter tillkommer i sortimentet dagligen. Företaget har samarbeten med många olika distributörer världen runt samt att de levereras sina produkter till mer än 220 olika länder.

  SCAMMED on Deal Extreme...

  Vad erbjuder DealeXtreme sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som tex: telefoner och accessoarer, lampor, leksaker, kläder, sport etc. Om man vet exakt vad det är som man är ute efter så kan man genast använda sig av sökfunktionen som finns inne på hemsidan. Själva leveransen går i några olika steg då man gör en beställning på hemsidan, det börjar med att företaget ska få betalningen, efter det ska ordern processas, efter det ska paketet paketeras och sedan ska det levereras. Men hela leveransen tar ungefär mellan 2 till 3 veckor, det kan gå ännu längre om det är under en högsäsong.

  DealeXtreme har även ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få all information om alla kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos DealeXtreme?

  De oftast ställda frågorna som företaget har fått finns besvarade på hemsidan och där kan man gå in och läsa om man har några frågor eller funderingar. Skulle man inte hitta svaret på sin fråga eller om man ändå vill komma i kontakt med företagets kundtjänst kan man göra det antingen via telefon eller e-post, kundtjänsten pratar engelska.

  Har du någon gång handlar hos DealeXtreme? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om dem och berätta vad du tyckte och tänkte om företaget.


  DealeXtreme.

  DealeXtreme
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  5
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  8
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  8
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Varning för Dealextreme

  VARNING ! BESTÄLL INTE FRÅN DX !
  Gjorde misstaget att beställa ett par webkameror härifrån i nov 1019.
  Då de efter 3 månader fortfarande inte synts till , skickade jag en fråga till dom.
  De bedyrade att det inte var några problem och att det alltid var säkert att handla hos dom och bad mig vänta lite till medans de undersökte saken. Detta upprepade sig varje gång tills tiden för reklamation via Paypal hade gått ut (vilket jag upptäckte för sent).
  Därefter svarar de inte på mina meddelanden och nu verkar de dessutom spärrat/tagit bort mitt konto.

  Av: Björn21-08-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  5
  rating

  Skriv din egen recension om DealeXtreme

  Din recension

  FAQ

  Är DealeXtreme ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om DealeXtreme. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 5/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder DealeXtreme?

  DealeXtreme är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Mode, Barn & Baby, Sport & Friluft, Hemartiklar, Elektronik, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till DealeXtremes webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.