DealeXtreme

Alla recensioner

DealeXtreme

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

B
Björn
VARNING ! BESTÄLL INTE FRÅN DX ! Gjorde misstaget att beställa ett par webkameror härifrån i nov 1019. Då de efter 3 månader fortfarande inte synts till , skickade jag en fråga till dom. De bedy...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Varning för Dealextreme

  VARNING ! BESTÄLL INTE FRÅN DX !
  Gjorde misstaget att beställa ett par webkameror härifrån i nov 1019.
  Då de efter 3 månader fortfarande inte synts till , skickade jag en fråga till dom.
  De bedyrade att det inte var några problem och att det alltid var säkert att handla hos dom och bad mig vänta lite till medans de undersökte saken. Detta upprepade sig varje gång tills tiden för reklamation via Paypal hade gått ut (vilket jag upptäckte för sent).
  Därefter svarar de inte på mina meddelanden och nu verkar de dessutom spärrat/tagit bort mitt konto.


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

DealeXtreme

I dagsläget kan man hitta alla produkter som man än kan tänka sig online. Det har ingen skillnad om det handlar om kläder, mat, inredning och andra prylar eller alla nödvändigheter man kan tänka sig till ett barn. Det är även väldigt smidigt att man kan handla online eftersom man aldrig behöver anpassa sig till några öppettider samt att utbudet online är så mycket större än vad det är i fysiska butiker. Eftersom e-handeln blir allt större och större för varje dag som går så blir alla kundtjänsten mycket enklare att få kontakt med samt att alla returer kan skötas mycket smidigare. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp och säljer därför endast sådana produkter, medans andra nätbutiker har valt att ha ett så stor utbudet som möjligt med så mycket produkter som man än kan tänka sig. DealeXtreme är ett företag och en nätbutik som säljer lite allt möjligt. 

Det är alltid bra att både läsa och skriva recensioner eftersom det alltid kan besvara många knepiga frågor. Man ska alltid skriva en recension oberoende om man har en positiv eller negativ erfarenhet av ett företag. 

Mer information om DealeXtreme
Företaget är grundat och lanserat under 2005 i Kina och har i dagsläget mer än 1 miljon kunder samt över 3 000 leverantörer. DealeXtreme är ett företag som har en ganska avancerad produktkatalog där det ingår över 1 00 olika kategorier, mer än 210 000 produkter samt mer än 1 000 nya produkter tillkommer i sortimentet dagligen. Företaget har samarbeten med många olika distributörer världen runt samt att de levereras sina produkter till mer än 220 olika länder. 

Vad erbjuder DealeXtreme sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som tex: telefoner och accessoarer, lampor, leksaker, kläder, sport etc. Om man vet exakt vad det är som man är ute efter så kan man genast använda sig av sökfunktionen som finns inne på hemsidan. Själva leveransen går i några olika steg då man gör en beställning på hemsidan, det börjar med att företaget ska få betalningen, efter det ska ordern processas, efter det ska paketet paketeras och sedan ska det levereras. Men hela leveransen tar ungefär mellan 2 till 3 veckor, det kan gå ännu längre om det är under en högsäsong. 

DealeXtreme har även ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få all information om alla kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos DealeXtreme?
De oftast ställda frågorna som företaget har fått finns besvarade på hemsidan och där kan man gå in och läsa om man har några frågor eller funderingar. Skulle man inte hitta svaret på sin fråga eller om man ändå vill komma i kontakt med företagets kundtjänst kan man göra det antingen via telefon eller e-post, kundtjänsten pratar engelska. 

Har du någon gång handlar hos DealeXtreme? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om dem och berätta vad du tyckte och tänkte om företaget. 


DealeXtreme.