Cult Beauty

Alla recensioner

Cult Beauty

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

Cult Beauty

Att känna sig fin och vacker är något som kan ha väldigt olika betydelser för olika personer, För vissa kan det vara att de vill bära en klädstil de verkligen trivs i, vissas vill alla dagar ta hand om sitt hår och ha en fin frisyr men för många även är det även att ta hand om sin hy och kanske vara sminkad. Cult Beauty är en nätbutik som har valt att erbjuda smink- och skönhetsprodukter

Är det tydligt att se vad de olika produkterna innehåller, och har Cult Beauty valt att sälja produkter som testar på djur eller inte? Hur kommer min hy att reagera på dessa produkter, och finns det någon möjligheten att returnera någon produkt? Du kan få läsa ärliga och pålitliga recensioner här på OmdömesStälle

Mer om Cult Beauty
Alexia Inge är personen som valde att grunda och lansera Cult Beauty och det gjorde hon i Storbritannien. Detta valde hon att göra eftersom hon ville erbjuda sina kunder produkter som är prisvänliga, men samtidigt bra och kvalitativa. Cult Beauty erbjuder produkter både för kvinnor och män, och i sitt produktsortiment har de produkten från olika varumärken som till exempel: BIOEFFECT, BeYou, Elemis, LELO osv. 

Inne i nätbutiken är produkterna indelade i olika kategorier beroende på ändamålet de är tillverkade för, men det går även att söka produkter både utgående från märke eller produkttyp. 

Det som erbjuds hos Cult Beauty
Det är möjligt att handla hos Cult Beauty både om man som kund befinner sig inom eller utanför EU. Efter att kunden lagt till valfria produkter i kundkorgen och håller på att genomföra sin beställning har hen möjligheten att betala direkt via internetbanken, med kort eller via PayPal. Efter att företaget tagit emot kundens beställning kommer de att inom några arbetsdagar skicka iväg kundens paket från sitt lager och sedan kan kunder som befinner sig i Sverige räkna med en leveranstid på cirka 8 arbetsdagar. Inne i nätbutiken är det möjligt att se den uppskattade leveranstiden för olika länder runt om i världen. Kunderna har möjligheten att inom 30 dagar efter mottagandet av produkten göra en retur. För att en retur ska kunna bli godkänd ska produktens förpackning vara oöppnad och kunder som befinner sig utanför Storbritannien för själva betala returkostnaden. Efter att företaget tagit emot den returnerade produkten kommer kunden att inom 7 - 10 arbetsdagar bli återbetald på samma sätt som betalningen i första hand gjordes. Kundtjänsten hos Cult Beauty kan kontaktas via meddelande, mejl, eller live chatten som är kontaktbar under vanliga arbetstider. 

Erfarenheter av Cult Beauty
Är du en person som valt att handla hos Cult Beauty? Om ja, kan inte du då här inne hos oss lämna en egen recension där du med dina egna ord berättar för oss vad du tyckte om företaget. Var produkterna prisvärda, skulle du säga att de var gjorda av bra kvalitet och skulle du rekommendera dem till dina vänner och bekanta? Var ärlig och pålitlig i din recension, eftersom det är den typen av recensioner vi på OmdömesStälle valt att samla. 


Skönhetstips.