Crazy Factory

Alla recensioner

Crazy Factory

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Crazy Factory

Alla där ute har sin egna unika stil som de känner för, vissa lever upp till denna stilen till 100% medans andra kanske använder en eller några få saker eller plagg för att uttrycka sin stil. Det finns personer som har varje centimeter av kroppen tatuerad, det finns personer med en hårfärg som består av hela regnbågen samt att det finns personer som har piercing på platser man knappt var möjligt. Man har möjligheten att se ut precis som man vill och nätbutiken Crazy Factory har valt att i sitt sortiment ha produkter som smycken, telefonskal samt piercings till en massa olika platser. 

Är det säkert att beställa smycken och i synnerhet piercings online eller inte? Finns det något jag borde veta om innan jag gör min beställning och kommer det vara möjligt att lämna tillbaka någon produkt eller inte? Läs recensioner här på OmdömesStälle om bland annat detta företag. 

Om Crazy Factory
Crazy Factory insåg att det finns väldigt unika personer där ute som vill sticka ut i mängden, och just därför har de valt att erbjuda sina kunder produkter som kan hjälpa till med det. Företaget har ett sortiment som består av 80 000 artiklar varav det tillkommer cirka 2 000 artiklar årligen. Företaget har funnits på marknade de senaste 13 åren och sedan starten har de haft tre miljoner kunder samt att det är varje månad en halv miljon personer som besöker sajten Crazy Factory. Företaget är den största onlinebutiken som säljer piercings och de går att handla hos den från länder runt om i hela världen. 

Det som Crazy Factory erbjuder
Efter att en kund bestämt sig för vilka produkter hen vill köpa och sedan lagt till dem i kundkorgen kan inköpet betalas för med kort, via internetbanken, på faktura eller via PayPal. Vissa länder har även andra betalningsmöjligheter som tex Postepay eller Dexia. Efter att företaget tagit emot kundens beställning kommer de så snabbt som möjligt att skicka iväg beställningen, kunder inom EU kan efter det räkna med en leveranstid på upp till en vecka. Crazy Factory erbjuder sina kunder gratis frakt förutsatt att de gör en beställning på 29€ eller mer, i annat fall läggs det till en avgift på 3,90€ på beställningen, oberoende var kunden befinner sig. Returer kan göras så länge de påbörjas inom 14 dagar efter mottagandet av produkten, vid returer får kunden själv stå för returkostnaden. Om det skulle finnas några frågor eller funderingar har Crazy Factory en kundtjänst som är kontaktbar via telefon eller e-post, men de har även valt att besvara de oftast ställda frågorna inne på sajten. 

Erfarenhet av Crazy Factory
Har du varit kund hos detta företag? Om du har det, tyckte du att de hade ett brett utbud eller inte, fick du det som du var ute efter och är produkterna gjorda av bra kvalitet eller inte? Det är möjligt att hos oss både läsa och skriva recensioner gratis, glöm inte det. 


Tips om man ska skaffa en tungpiercing.