OmdömesStalle

  Recensioner Conrad

  I dagsläget kan man hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig online, det har ingen skillnad vad det än handlar om. På nätet kan man hitta mat till hela familjen, inredning och prylar, leksaker till både barn och husdjur samt vitvaror och utemöbler. Det är smidigt att man nuförtiden kan hitta allt online eftersom man då slipper ta sig till fysiska butiker, man behöver aldrig anpassa sig till några öppettider samt att man kan sitta bekvämt hemma i soffan eller i sängen och shoppa dygnet runt. Vissa nätbutiker har valt att ha ett sortiment där de erbjuder en viss typ av produkt, och endast produkter som är liknande. Medans andra nätbutiker är ute efter att ha ett så stort sortiment som möjligt och säljer därför produkter inom alla olika kategorier. Conrad är en nätbutik som har valt att erbjuda sina kunder elektronik på nätet.

  Är produkterna värda sitt pris hos Conrad? Är kvalitén bra på produkterna eller kommer de att gå sönder genast? Hur är det med returer, är de smidiga att göra om det skulle behövas? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer information om Conrad?

  Conrad är en nätbutik och ett företag som erbjuder sina kunder elektronik på nätet. Företaget har ett sortiment där det ingår både basprodukter men även mer specifika produkter inom vissa speciella kategorier inom elektronik. Conrad fungerar även som en sourcing plattform där de till exempel framställer och erbjuder sina kunder 3D – utskrivningstjänst. Conrad har även ett utbud som består av över 750 000 produkter.

  Ben Howard - Conrad (Official Audio)

  Vad erbjuder Conrad sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som tex: bil, hobby och hushåll, komponenter, kontakter, multimedia etc. Om man vet exakt vad det är som man är ute efter så kan man genast använda sig av sökfunktionen. Om man gör en beställning kommer paketet att levereras med UPS och den normala leveranstiden är mellan 2 till 4 vardagar och då kommer paketet att levereras direkt hem till din dörr. Om man gör en beställning som är under 999 kr kommer man att få betala en fraktkostnad på 69 kr. skulle man göra en beställning som är över 999 kr kommer frakten att vara gratis. När paketet är på väg kan man spåra det.

  Hur kan man komma i kontakt med Conrad?

  Inne på företagets hemsida finns en ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade, där kan man gå in och läsa om man har några frågor eller funderingar. Om det skulle vara så att man inte hittade svaret på sin fråga eller om man av någon annan anledning ändå vill komma i kontakt med kundtjänsten så kan man kontakta dem via e-post. Skulle man av någon anledning vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta kundtjänsten för att gå vidare med sitt ärende.

  Har du handlat hos Conrad? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget.


  Conrad.

  Conrad
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Conrad

  Din recension

  FAQ

  Är Conrad ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Conrad. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Conrad?

  Conrad är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar, Elektronik, Multimedia & Abonnemang, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Conrad gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.