Colourpop

Alla recensioner

Colourpop

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

Colourpop

Håret, huden och naglarna kan man få och se riktigt bra ut så länge som man använder några få produkter och lite tid och kärlek. Om man har bestämt sig för att kanske köpa lite nytt smink, nagellack eller kanske skönhetsprodukter vart ska man ta sig få? Det kan kännas som man man under dagen får ganska mycket intryck från olika videor och reklamer om olika skönhetsföretag så det är inte alltid det enklaste att välja vart man ska vända sig. Colourpop är ett företag har valt att erbjuda både smink- och skönhetsprodukter online. 

Varför ska man handla hos just Colourpop när det finns så många alternativ där ute? Hur är servicen som företaget erbjuder sina kunder och är produkterna gjorda av bra kvalitet eller inte? Det finns kunder som redan har erfarenheter av företaget och de har dela med sig av sina tankar här på OmdömesStälle. 

Mer om Colourpop
Företaget Colourpop, grundades och lanserades under 2014 av Seed Beauty. Företaget har gjort sig kända på marknaden genom att erbjuda produkter som är anpassade för alla olika storlekar av plånböcker samt att de anser att det är fel att testa produkter på djur och gör helt enkelt inte det. Under åren som företaget varit verksamma har de vunnit ett flertal priser för sina produkter och verksamheten i sig. 

Ett nyhetsbrev är något som Colourpop har tagit fram och de personer som väljer att prenumerera på det kommer att få information om nyheter, kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Vad erbjuder Colourpop
Colourpop skickar även sina produkter till internationella kunder (de som inte befinner sig i USA) och om de väljer att göra ett inköp med en slutsumma på 60$ eller mindre kommer det att läggas till en avgift på 9,99$ på beställningen. Om beställningen dock överstiger 60$ behöver kunden inte betala någon fraktavgift. Då kunder som befinner sig i Europa eller i något annat internationellt land gör beställningar kan paketet hamna i tullen. Detta är något som företaget inte kan påverka själva och det är något man kommer att få information om innan paketet levereras, i detta fallet läggs det även till en tullavgift som måste betalas. Efter att en kund fått hem sin beställning från Colourpop går det inte längre att göra en retur eller byta ut en produkt mot en annan. Detta har och göra med eftersom de säljer sina produkter så billigt så kan de inte göra returer, dock går det att avbryta en beställning så länge den inte hunnit lämna lagret. Colourpop har en kundtjänst som kan nås via e-post. 

Erfarenheter av Colourpop
Har du köpt billigt smink från detta företag? Om du har det, var produkterna isåfall pigmenterade eller inte, är det värt att köpa billigt smink eller ska man spendera lite mer och tror du att du kommer att handla hos dem igen eller inte? Oberoende vad du har för erfarenheter av företaget blir vi här på OmdömesStälle väldigt glada om vi får höra dom i form av en recension som du lämnar här inne. 


Sminktips till nybörjare.