CASETiFY

Alla recensioner

CASETiFY

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville

E-Ville

1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

CASETiFY

Man behöver inte sticka under stolen det faktum att dagens mobiltelefoner har ett ganska så saftigt pris. Dagens smarta telefoner kostar tusentals kronor men de allra flera vill ha en mobil så man köp er en givetvis. Om man lägger en dyr summa på en mobil så vill man inte komma hem och tappa den i golvet och om det mot förmodan skulle hända så vill man att mobilen ska hålla. Det är alltid bra att skydda sin mobil med både glasskydd och ett skal. CASETiFY erbjuder sina kunder mobilskal till olika mobiler. 

Är skalen och fodralen som CASETiFY erbjuder verkligen bättre än andra skal där ute? Varför ska jag välja ett skal från detta företag och levererar de sina produkter till Sverige eller inte? Läs här på OmdömesStälle vad andra personer har att säga i sina recensioner om företag som CASETiFY. 

Mer om CASETiFY
CASETiFY är ett företag som är skapat av två personer. Dessa två personer valde att via Instagram visa upp sina mobilskal som skapades för att kunden själv kunde designa sina egna mobilskal. Efter att de började växa på sociala medier valde de att öppna en nätbutik där deras produkter kan införskaffas. CASETiFY är ett av de snabbast växande accessoar butikerna för tech grejer och i dagsläget når de 1 av 7 millennier världen över. CASETiFY erbjuder sina kunder mobilskal som är färdigt designade av de som jobbar på företaget men det finns även möjligheten att designa egna skal via dem. 

När det kommer till tillverkningen av mobilskalen med hållbarheten i åtanke så är skalen gjorda av 65% återvunnet plast och under 2021 valde även företaget att se till så att 50 000 träd planterades. Under 2021 återvann CASETiFY 51 000 gamla mobilskal som de sedan lagade nya skal av. 

Det som erbjuds hos CASETiFY
Företaget erbjuder leveranser till länder runt om i världen och levnadskostnaderna är något som kommer att variera beroende på vad kunden beställer och vart hen vill ha sitt paket levererat. Efter att företaget tar emot en beställning skickar de iväg paketet inom 1 till 3 arbetsdagar, tiden kan dock förlängas om det görs många beställningar under en högsäsong. Kunder som befinner sig utanför USA kan räkna med en leveranstid på mellan 5-23 arbetsdagar räknat från den dagen då paketet skickas iväg. Om en kund får hem en produkt och känner ett missnöje för den är det möjligt att göra en retur inom 10 dagar från mottagandet. CASETiFY har en kundtjänst som kan kontaktas genom att fylla i ett kontaktformulär som finns inne på sajten. 

Åsikter om CASETiFY
Är din mobil skyddad av ett skal från CASETiFY? Om den är det, tycker du då att produkten är värd sitt pris och skyddar den verkligen din mobil? Finns det något du skulle vilja ändra på eller är du nöjd med allting? Skriv en recension där du berättar dina erfarenheter av företaget men även varför du tycker som du gör. 


Gömda funktioner på mobilen.