OmdömesStalle

  Recensioner BYGGmax

  För den händiga hemmafixaren och hemma byggaren finns Byggmax som en bra butik att köpa dina byggvaror i. Dem finns i hela Sverige och i stora delar av Norge och Finland med deras 174 butiker och det dyker alltid upp nya. Dem har alltid bra priser på sina produkter vilket dem är så stolta över så dem erbjuder prismatching om du skulle hitta samma produkt billigare i någon annan butik.

  Information om företaget Byggmax

  Byggmax är en del utav Byggmax Group där Skånska Byggvaror och Buildor även ingår. År 2018 omsatte hela Byggmax Group 5,1 miljarder kronor och med deras stora vinst har deras expansion fortsatt. Den första Byggmax butiken öppnades 1993 och 17 år senare 2010 så börsnoterades Byggmax Group. Byggmax Group har en stor position inom gör det själv marknaden och deras avsikt är att fortsätta med den goda vinsten och fortsätta expandera. Denna tillväxt är planerad att komma ifrån smidiga och fungerade butiker samt e-handel. Idag har dem 174 butiker spridda över Sverige, Norge, Finland och med deras snabba expansion dyker det upp ca 15 ny butiker varje år.

  Mer uteplats för pengarna. Möt Byggmax kunder 2019

  Vad erbjuder Byggmax

  Byggmax är en stor butiks kedja som finns i hela Sverige och säljer byggvaror i sina butiker och på nätet i deras webbshop. Byggmax har alltid fokuserat på att ha det vanligaste och mest eftertraktade produkterna för hemma fixare och proffs men med deras webbshop har dem allt och lite till i deras breda sortiment. Deras samtliga butiker är så kallade drive-in butiker så du kör helt enkelt in med bilen och lastar direkt från lager hyllan. Dem har alltid personal på plats med truckar om du behöver något tungt eller något som ligger på högt uppe på deras hyllor. När du beställer hem varor på hemsidan blir frakt tiden och frakt kostnaden väldigt olika beroende på vad du beställer och vart det ska skickas. Kostnaden och leverans tiden räknas ut i kundvagnen när skriver in ditt postnummer. Dem erbjuder även prismatching, eftersom dem är så säkra på deras låga priser så ger dem dig samma pris om du skulle hitta samma vara billigare i en annan butik. Du får också tillbaka 10% av mellanskillnaden.

  Tips, reklamationer och kontakt

  Vill du returnera en vara du köpt i butik är det bara att ta tillbaka den i obruten förpackning eller om du öppnat varan, i säljbart skick. Du får tillbaka dina pengar på samma sätt som du betalade. För att returnera en vara du köpt på nätet så skickar du tillbaka varan till leverantören. Du som kund får stå för fraktkostnaden vid retur. Är du osäker på var varan ska skickas kontaktar du Byggmax kundtjänst som hjälper dig att skicka rätt. För att kontakta kundtjänsten kan du använda deras webbformulär så kontaktar dem dig så fort dem kan. Annars kan ringa eller maila till kundtjänsten. Dem tar emot samtal mellan 8-17 på helgfria vardagar. Det finns även en vanliga frågor sida på deras hemsida som ger svar på det mesta frågor.

  Har du handlat hos Byggmax? Lämna gärna en egen recension om dina erfarenheter med Byggmax. Alla recensioner är välkomna.

  BYGGmax
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.";baca independen review, pengalam pelanggan, masukan dan keluhan disini! Kenali toko terbaik tempat memesan (online) Anda. Semua orang sekarang memutuskan toko mana yang layak dan mana yang tidak!"

  Skriv din egen recension om BYGGmax

  Din recension