OmdömesStalle

  Recensioner BYGGmax

  För den händiga hemmafixaren och hemma byggaren finns Byggmax som en bra butik att köpa dina byggvaror i. Dem finns i hela Sverige och i stora delar av Norge och Finland med deras 174 butiker och det dyker alltid upp nya. Dem har alltid bra priser på sina produkter vilket dem är så stolta över så dem erbjuder prismatching om du skulle hitta samma produkt billigare i någon annan butik.

  Information om företaget Byggmax

  Byggmax är en del utav Byggmax Group där Skånska Byggvaror och Buildor även ingår. År 2018 omsatte hela Byggmax Group 5,1 miljarder kronor och med deras stora vinst har deras expansion fortsatt. Den första Byggmax butiken öppnades 1993 och 17 år senare 2010 så börsnoterades Byggmax Group. Byggmax Group har en stor position inom gör det själv marknaden och deras avsikt är att fortsätta med den goda vinsten och fortsätta expandera. Denna tillväxt är planerad att komma ifrån smidiga och fungerade butiker samt e-handel. Idag har dem 174 butiker spridda över Sverige, Norge, Finland och med deras snabba expansion dyker det upp ca 15 ny butiker varje år.

  Mer uteplats för pengarna. Möt Byggmax kunder 2019

  Vad erbjuder Byggmax

  Byggmax är en stor butiks kedja som finns i hela Sverige och säljer byggvaror i sina butiker och på nätet i deras webbshop. Byggmax har alltid fokuserat på att ha det vanligaste och mest eftertraktade produkterna för hemma fixare och proffs men med deras webbshop har dem allt och lite till i deras breda sortiment. Deras samtliga butiker är så kallade drive-in butiker så du kör helt enkelt in med bilen och lastar direkt från lager hyllan. Dem har alltid personal på plats med truckar om du behöver något tungt eller något som ligger på högt uppe på deras hyllor. När du beställer hem varor på hemsidan blir frakt tiden och frakt kostnaden väldigt olika beroende på vad du beställer och vart det ska skickas. Kostnaden och leverans tiden räknas ut i kundvagnen när skriver in ditt postnummer. Dem erbjuder även prismatching, eftersom dem är så säkra på deras låga priser så ger dem dig samma pris om du skulle hitta samma vara billigare i en annan butik. Du får också tillbaka 10% av mellanskillnaden.

  Tips, reklamationer och kontakt

  Vill du returnera en vara du köpt i butik är det bara att ta tillbaka den i obruten förpackning eller om du öppnat varan, i säljbart skick. Du får tillbaka dina pengar på samma sätt som du betalade. För att returnera en vara du köpt på nätet så skickar du tillbaka varan till leverantören. Du som kund får stå för fraktkostnaden vid retur. Är du osäker på var varan ska skickas kontaktar du Byggmax kundtjänst som hjälper dig att skicka rätt. För att kontakta kundtjänsten kan du använda deras webbformulär så kontaktar dem dig så fort dem kan. Annars kan ringa eller maila till kundtjänsten. Dem tar emot samtal mellan 8-17 på helgfria vardagar. Det finns även en vanliga frågor sida på deras hemsida som ger svar på det mesta frågor.

  Har du handlat hos Byggmax? Lämna gärna en egen recension om dina erfarenheter med Byggmax. Alla recensioner är välkomna.

  BYGGmax
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (7)

  3
  14% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  3.2
  Tjänst
  rating
  2.6
  Prissättning
  rating
  4
  Leverans
  rating
  2.6

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Beställning

  Tycker att det tog för lång tid för att hantera min order, fick ingen information om var i handläggningen beställningen befann sig, ingen information om när ordern skulle expedieras, svarade inte i telefon utan fick sitta i en telefonkö, ursäktade sig med att de hoppades på förståelse, nej de får ingen förståelse, de får anställa flera personer som tar hand om de ordnar som kommer in och inte låta kunden sväva i ovetande, de förlorar nog många kunder på deras sätt att behandla sina kunder. De får skärp sig, inser att kunden har makt. Skulle aldrig rekommendera er för någon annan.

  Av: Kai Moen08-05-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Glöm hemleverans

  Så oerhört tråkigt och dåligt beslut av byggmax att man som kund inte längre kan önska vilka längder man behöver till sitt bygge om man beställer hemleverans. Behöver man både plintar, betong och över 100 bräder och har nästan 8 mil per tur så vill få det hemlevererat. Bara att glömma 😔

  Av: Catrin29-04-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  3
  rating

  Handla inte på Byggmax!!!

  Omöjligt att få besked angående leveranstid! Beställde gasolhäll i januari, fick besked att den skulle levereras den 26 feb, det var ok för mig. Ingen gasolhäll än idag den 11 mars, faktura skickades ändå. Ingen svarar på mina mejl, ringer jag så ska dom komma tillbaka men ingen hör av sig!
  Dåligt!

  Av: Marek 11-03-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Inga kontanter

  Tyvärr har ni slutat med kontanter och för mig är det en gåta. Vad gör ni den dagen tekniken strular och det gör den ju då och då. Rånen har inte minskat i sverige, fast folk har mindre kontanter på sig, utan tvärtom blivit allt grövre.

  Av: Catrin 03-12-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  5
  rating

  Ingen cash . Ingen kund

  Varit kund i många år och byggt en jädra massa och har lika mycket att göra till, men när man tar dumstruts beslutet att sluta med kontanter då får det vara för min och mina kompisar i branchen, Slutshoppat där.

  Av: Mats Thelin01-12-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Kundtjänst

  Beställde en förrådsdörr vänster fick en högerhängd dörr har varit i kontakt med kundtjänst men inget händer men fakturan har jag fått

  Av: Anders Gustavsson06-07-2020
  Lennart Bergqvist13-08-2020

  Är i karantän och beställde byggreglar av mycket dålig kvalitet. Reklamerade utan åtgärd. Betalade 795 kr i fraktkostnad. Har nu en mycket dålig upplevelse av Byggmax. Kommer inte att handla mer från Byggmax. Hälsningar Lennart Bergqvist Management Consultant

  Lennart Bergqvist13-08-2020

  Besviken på leverans av byggreglar med dålig kvalitet. Reklamation ej godkänd. Är l karantän med hemleverans. Får ingen ersättning för material och fraktkostnad. Inget mer köp här. Jag är inte den stora förloraren Hälsningar Lennart Bergqvist

  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  3
  rating

  trädgård

  Köp aldrig buskar hos Byggmax, Jag betalde för buske samt 99 SEK för leverans och får en död växt. Den var dessutom utan löv. Jag planterade den ändå och nu har jag en torr pinne istället för syren!!! Jag fick ingen kompensation eller återbetalning eftersom "rötterna var hela".

  Av: Anna Lindström05-06-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  4.5
  rating

  Skriv din egen recension om BYGGmax

  Din recension

  FAQ

  Är BYGGmax ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om BYGGmax. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 3/10, med 14% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder BYGGmax?

  BYGGmax är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BYGGmax gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.