OmdömesStälle

  Recensioner Buddy Pet Foods

  Människans bästa vän är ju givetvis hunden, och i Sverige är hund det husdjur som är det näst populäraste att ha. Men att ha en hund är inte det enklaste, eftersom det är både tidskrävande och dyrt men de allra flesta som väljer att skaffa en hund så lär inte ångra sig. Som ett barn eller vad som helst så vill man ju att sin hund ska må bra, och förutom vård och motion så är maten väldigt viktig. Buddy Pet Foods är ett företag som har tagit fram både hundmat men även kosttillskott.

  Vad ska jag göra om jag köper denna maten och min hund gillar den inte alls? Kommer det att vara tydlig vad allting innehåller eftersom min hund är känslig för vissa ämnen? Du kan här inne hos oss läsa andra personers erfarenheter av företaget Buddy Pet Foods.

  Mer om Buddy Pet Foods

  På företaget Buddy Pet Foods arbetar 8 personer, samt 10 hundar. Företaget tillverkar själva maten som de säljer åt sina kunder och maten de tillverkar är 100% naturlig utan några konstigheter. Hundmaten är fri från ämnen såsom: spannmål, socker, gluten och soja men innehåller däremot vitaminer, mineraler och aminosyror. De som arbetar på företaget har tillsammans med veterinärer, kockar och näringsexperter tagit fram hundmaten.

  När det kommer till hundmaten så är största delen av den kött, som är färskt och sedan torkat. I maten finns det även olika “superfoods” som bär, örter, oljor och andra extrakt. Tjänsten Buddy Pet Foods fungerar även som en prenumeration där hundägare med jämna mellanrum får hundmat levererat hem till dörren.

  Det som Buddy Pet Foods erbjuder

  Ett konto kan skapas inne på företagets hemsida och där finns en foderguide som kunderna kan ta del av då de ska välja mat till sin hund. Detta varierar beroende på vad för typ av hund det är, hur aktiv den är, ålder och annat som allergier eller känsligheter. Kunder har även möjligheten att via Buddy Pet Foods boka en gratis foderrådgivning. Om en kund väljer att handla för 500 kr eller mer så behöver hen inte betala någon fraktkostnad och sedan har kunden möjligheten att fortsätta en prenumeration där kunden kan välja mellan olika leverans intervaller. En prenumeration kan pausas eller avbrytas när som helst. En “FAQ” finns inne i nätbutiken och företaget har en kundtjänst som kan nås via telefon eller mejl.

  Om det är så att kundens hund inte gillar maten så får kunden pengarna tillbaka, samt att prenumeranter får 10% rabatt varje månad och var 8:e månad.

  Tankar om Buddy Pet Foods

  Har du, eller kanske snarare din hund någon erfarenhet av produkterna som företaget erbjuder? Om ni har det så kan väl ni skriva en recension om dem. Berätta om just din hund tyckte om maten, om du tyckte om själva prenumerationen och annat som du kanske känner att du skulle vilja berätta för oss här på OmdömesStälle men även för personer som kanske är osäkra om de ska handla hos Buddy Pet Food eller inte.


  Tips under första tiden med en valp.

  Buddy Pet Foods
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Buddy Pet Foods

  Din recension

  FAQ

  Är Buddy Pet Foods ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Buddy Pet Foods. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Buddy Pet Foods?

  Buddy Pet Foods är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Djuraffärer. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Buddy Pet Foodss webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.