Beyond Retro

Alla recensioner

Beyond Retro

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Beyond Retro

Hållbart mode är verkligen på tapeten. Det beror till mångt och mycket på att det både är bättre ekonomiskt och för miljön att köpa begagnat än det är att hela tiden köpa nytt. Att det är så pass populärt med second hand numera gör förstås också att många nätbutiker har börjat profilera sig inom området. En sådant företag är Beyond Retro. Hos dem finns mängder av begagnade kläder. Vill du dra ditt strå till stacken och bidra till ett minskat klimatavtryck? Kanske är det här det som blir din nya favoritaffär. 

Om Beyond Retro
Beyond Retro grundades redan tidigt 2000-tal. Målet med verksamheten har varit att kunna erbjuda unika och personliga plagg till alla. Som ledord har företaget innovation, öppenhet, originalitet och kreativitet. Alla de värdegrunderna arbetar de aktivt med när de försöker arbeta för en mer hållbar modeindustri där vi återanvänder kläder och prylar istället för att slänga dem och köpa nytt.

Beyond Retro har medarbetare över hela världen. Det är inte bara i Sverige som företaget vunnit mark. Företaget samarbetar med människor och företag i allt från Pakistan till USA. Förutom att de väljer att erbjuda kläder second hand vill de med sin verksamhet också uppmuntra alla individer till att våga bära kläder de faktiskt trivs i. Glöm bort mainstream mode och bejaka det du vill. Som de själva säger; glöm alla regler - använd det du älskar!  

Förnya garderoben hos Beyond Retro
Hos Beyond Retro kan du göra precis det som många numera förespråkar - att återanvända sådant som ännu går att använda istället för att köpa nytt. Det är något som till och med Hallå Konsument förespråkar, och något som alla konsumenter kan tänka på. Vill du då köpa kläder som har mycket kvar att ge kan du göra det hos Beyond Retro. Deras utbud innehåller allt från snyggt slitna jeans till varma vinterkappor och roliga jultröjor. Det här är helt enkelt ett paradis för alla som älskar vintagekläder.

En av de många styrkorna med Beyond Retros affärsidé är att de inte begränsar innehållet i sin näthandel till vissa typer av plagg. Här kan du hitta riktigt fräcka träningskläder i retrostil, klänningar från 60-talet och lagtröjor från NFL och NBA. Det är endast den egna fantasin som sätter gränser för hur du väljer att kombinera kläderna de säljer. 

Med kärlek för personlig utveckling
Om du tar kontakt med personalen på Beyond Retro kan du alltid vänta dig ett personligt bemötande. Det är faktiskt något företaget själva säger att de arbetar väldigt aktivt med. De vill att deras personal ska våga uppmuntra individualitet både hos sig själva och hos de kunder de möter i sitt arbete. 

Det finns fysiska Beyond Retro-butiker, men du kan också shoppa loss på nätet. I Sverige finns affärerna Malmö, Göteborg och Stockholm. 

Recension av Beyond Retro
Vi kan allt om nätbutiker, och så även om Beyond Retro. Vår Beyond Retro recension är i nästan alla aspekter positiv. Företaget har utvecklat ett spännande koncept utifrån sin erfarenhet om att återvinna kläder så långt det bara går. Det i kombination med att de också värdesätter den personliga klädstilen så högt tycker vi gör att deras sortiment bjuder in till mängder av möjligheter.