Beautycos

Alla recensioner

Beautycos

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

A
Anna Svensson
Jag beställde en present till min sambo 17 december 2020. Den har i skrivande stund, 7 januari 2021, fortfarande inte anlänt. Jag har ringt dem flertalet gånger men de kan enligt dem själva inte gö...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Det är 2021 och jag väntar fortfarande på julklappen 2020

  Jag beställde en present till min sambo 17 december 2020. Den har i skrivande stund, 7 januari 2021, fortfarande inte anlänt. Jag har ringt dem flertalet gånger men de kan enligt dem själva inte göra något, "för den har fastnat". Så jag får inga pengar och inget paket. De har helt enkelt stulit saker från mig. Handla aldrig här.


Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

Beautycos

Med dagens e-handel så kan man verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig online, det har nästan ingen skillnad vad det än handlar om. Förr var man tvungen till att hitta tiden till att åka till en fysisk butik, sedan se hur sortimentet såg ut och ofta kunde det även vara så att den produkten man ville ha var helt slutsåld eller så fanns den inte alls i passliga storlekar för just det. därför är det så smidigt i dagsläget när man kan sitta hemma bekvämt med sin telefon eller datorn och shoppa på olika hemsidor. Då behöver man inte anpassa sig till några öppettider samt att frakten och returerna går väldigt smidigt nuförtiden. Vissa nätbutiker strävar efter att ha ett så stort sortiment som möjligt och säljer därför produkter inom så gott som alla kategorier man än kan tänka sig. Medans andra företag vill rikta in sig på en viss produktkategori och en viss målgrupp av människor och säljer därför produkter inom endast den kategorin. Det finns många olika nätbutiker i alla länder i världen, en nätbutik som finns i Sverige går under namnet Beautycos och de har valt att erbjuda sina kunder hudvård, hårvård och liknande produkter. 

Är kvaliteten bra på produkterna om jag väljer att handla hos Beautycos? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd med någon produkt och är kundtjänsten enkel att komma i kontakt med. Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personer recensioner

Mer information om Beautycos
Beautycos är ett företag som är grundat och lanserat för att kunna erbjuda sina kunder produkter inom skönhet. På företaget arbetar det personer som redan från tidigare hade erfarenhet inom branschen samt att de säljer produkter från både kända varumärken samt från mindre kända varumärken så att så många som möjligt ska kunna handla hos dem. 

Vad erbjuder Beautycos sina kunder?
På företagets hemsida finns det kategorier som tex hudvård, personligvård, parfym, smink etc. När man gör en beställning på hemsidan så kommer själva frakten att ta mellan 1 till 3 arbetsdagar. Om det är så att man gör en beställning som överstiger 899 kr så kommer fraktavgiften att vara gratis, i annat fall kommer det att tillkomma åtminstone en fraktkostnad på 99 kr. 

Beautycos har även ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att genast få all information om kommande kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Beautycos?
Inne på företagets hemsida finns de oftast ställda frågorna besvarade, man kan börja med att gå in och läsa där om det är så att man har några frågor eller funderingar. Skulle man vilja komma i kontakt med kundtjänsten kan man antingen göra det via e-post eller genom att ringa dem på telefon. Skulle man av någon anledning vara missnöjd över något kan man skicka in en reklamation genom att kontakta kundtjänsten först. 

Har du handlat hos Beautycos? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget. 


Skönhetstips.