Beauty Bay

Alla recensioner

Beauty Bay

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

Beauty Bay

Smink- och skönhetsprodukter är något som verkligen blivit populärt under de senaste åren. Folk och olika influencers har verkligen börjat att experimentera och prova nya looks och stilar, och detta har även lett till att många väljer att köpa just smink och skönhetsprodukter. Där ute finns det väldigt många olika skönhetsprodukter och även butiker som säljer av dem. Beauty Bay. Beauty Bay är en e-handelsbutik som erbjuder olika typer av produkter inom smink- och skönhet. 

Här inne hos oss på OmdömesStälle har du möjlighet att få höra vad andra personer tycker om företaget Beauty Bay och de produkter som de erbjuder. Du kan läsa recensioner och se vad folk tycker om priset på produkterna, kvaliteten på produkterna och annat som kanske intresserar dig. 

Mer om Beauty Bay
Beauty Bay har idag ett sortiment som består av 7 000 produkter inom skönhet. De erbjuder sina produkter till länder runt om i världen, och idag driver de inte någon fysisk butik utan de är verksamma via sin hemsida och nätbutik. Beauty Bay har valt att erbjuda sina kunder produkter från olika varumärken som redan finns där ute, men de har även tagit fram egna produkter som de säljer via sin nätbutik. Olika produkter som företaget erbjuder är: smink, skönhet, bad- och kroppsprodukter, hårvård och så vidare. 

Det som erbjuds hos Beauty Bay
Helt valfria produkter kan läggas till i varukorgen på företagets hemsida och produkterna som är synliga inne på hemsidan innehåller färdigt moms. När kunden sedan går vidare med sin beställning och ska genomföra en ska hen välja betalningssätt och då kan kunden välja att antingen betala med kort eller direkt via internetbanken. Från och med att Beauty Bay tar emot beställningar så skickar de iväg produkterna från sitt lager inom 3 arbetsdagar. Efter det kommer kunden att kunna ta emot ditt paket inom 30 dagar efter att paketet lämnat lagret. Från och med att kunden tagit emot sitt paket har hen ännu möjligheten att inom 30 dagar göra en retur och skicka tillbaka någon produkt. Om det är så att en retur blir godkänd, kommer kunden att bli återbetald inom 30 dagar efter att företaget tagit emot returen. Inne på företagets hemsida finns de oftast ställda frågorna besvarade, och skulle det vara så att en kund kanske vill ställa några frågor, lämna tillbaka någon produkt eller kanske lämna in en reklamation så är det möjligt genom att kontakta kundtjänsten hos Beauty Bay antingen genom att fylla i ett kontaktformulär eller genom att chatta med dem live. 

Tankar om Beauty Bay
Har du någon erfarenhet av företaget eller kanske deras produkter? Om du har det skulle vi på OmdömesStälle bli väldigt glada om du tog dig tiden och skrev en egen recension om dem. Berätta om du tyckte att sminket var pigmenterat, om din hy reagerade på någon av produkterna och även om du tyckte att priset kändes rätt eller inte. Det är gratis att hos oss dela med sig av tankar, åsikter och erfarenheter. 


Produkter som kan köpas hos Beauty Bay.