Bangerhead

Alla recensioner

Bangerhead

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

Bangerhead

Skönhetsindustrin är galet stor. Visst har du, man, kvinna eller övrigt, någon slags skönhetsprodukt hemma? Du har antagligen minst en av följande: hårspray, ansiktstvätt, bodylotion, deadorant, mascara, hårmask, rakvatten, parfym, kroppsolja eller nagellack. Ja, de flesta människor i världen äger minst en skönhetsprodukt eller hygienartikel. De hjälper oss hålla oss rena, fräscha och presentabla. Det är inte bara något vi gör för våra medmänniskors bekvämlighet. Vi gör det även för att det ofta är ett måste på jobbet och det spelar ingen roll om det är en högt uppsatt roll eller om du är på botten av hierarkin. Sedan gör det också så att vi känner oss fina, och stärker vår självkänsla.

När det kommer till skönhetsindustrin, finns det även extremt många märken och produkter att välja på. För att underlätta saker och ting för dig själv, är det bra att välja en butik som täcker det mesta. Kan du dessutom hitta butiken online, kan du beställa allt från soffan hemma. En av de största onlinebutikerna i Sverige är Bangerhead. Här kan du läsa recensioner om Bangerhead; ta reda på vad andra kunder tycker om saker som sortiment, kundservice, leverans, kvalitet och priser. Genom att läsa om andras erfarenheter, kan du överväga om du vill själv bli kund eller inte.

Om Bangerhead
Bangerhead är ett svenskt företag som startades år 2008 som en hårvårdsbutik online. Sedan dess har Bangerhead utvecklats till en skönhetsbutik på nätet som sträcker sig bortom bara hårvård och är ett välkänt varumärke på den svenska marknaden. Bangerhead har också nu några fysiska butiker, men säljer fortfarande främst sina märken på nätet. Butiken finns även tillgänglig för flera andra länder, inklusive Norge, Danmark och Finland.

Vad erbjuder Bangerhead?
Bangerhead är en återförsäljare för en del märken inom skönhet. Här hittar du produkter som hårvård, hudvård, kroppsvård, smink, nagelvård, dofter, stylingprodukter och speciella skönhetsprodukter för män. Bangerhead har över 30 000 olika produkter i sitt sortiment och har något för alla. Hitta märken som Lancöme, Clarins, Medik8, Olaplex, Revlon, NYX, HiSmile, Elizabeth Arden, Dr. Barbara Sturm, Clean, Balmain med flera. Målet är att du som kund ska kunna möta alla dina skönhetsbehov och hitta allt du behöver hos Bangerhead.

Du beställer allt enkelt via hemsidan och kan förvänta dig få hem produkterna inom några arbetsdagar beroende på vilket fraktalternativ du har valt. Välj mellan PostNord, DHL, InstaBox med flera.

Kom i kontakt med Bangerhead
Har du frågor kring produkter, hur Bangerhead fungerar eller angående en order? Kontakta då Bangerheads kundtjänst på telefon 018-800 80 15 eller via e-post på hej@bangerhead.se. Känner du dig osäker på vilka produkter som är rätt för dig, erbjuder även Bangerhead råd från en licenserad hudteraput.Du kan boka ett videosamtal via hemsidan och tjänsten är helt kostnadsfri.

Recensera Bangerhead
Har du handlat hos Bangerhead förut och har erfarenheter att dela med dig av? Skriv gärna en recension och hjälp andra potentiella kunder. Vad rekommenderar du? Vad gör att Bangerhead sticker ut ur mängden? Varför väljer du att handla här? Varför inte? Lämna din recension här på Omdömesställe.