Axel Arigato

Alla recensioner

Axel Arigato

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Axel Arigato

Planerar du att uppgradera din Garderob. Har du kanske aldrig varit så modeintresserad innan och precis bestämt dig för att klä dig snyggt. Om detta är fallet så är Axel Arigato ett väldigt bra ställe att kolla. Det är däremot bara för seriösa personer då det är ett väldigt högkvalitativt och moderiktigt märke. Detta innebär även att priserna inte är de lägsta men “ska man vara fin så får man lida pin” heter det ju.

Om Axel Arigato
Axel Arigato grundades 2014 av svenskarna Max Svärdh och Albin Johansson. Ända sedan de lanserades har Axel Arigato utökat deras produktutbud som började med sneakers till att inkludera ready-to-wear för män, kvinnor och barn samt livsstilsaccessoarer
Genom att avstå från säsongsbetonade kollektioner och kontakta sina kunder direkt, strävar de efter att demokratisera marknaden för lyxmode och leverera ett exceptionellt pris/värdeerbjudande. 
Varumärket är socialt driven och de infogar sin community i köpupplevelsen genom att använda sociala medieplattformar som ett verktyg för att förstå konsumenternas behov, preferenser och önskemål. Målet är att skapa ett varumärke som för människor samman, genom kraften av positivitet, gemenskap och minnesvärda upplevelser. Varumärket tror på den svensk/japanska filosofin bakom minimalism och detta är den främsta inspirationskällan för varumärket. Ordet Arigato eller Tack på japanska betyder ursprungligen och ordagrant "svårt att existera". Det användes för att uttrycka att något var värdefullt och inte lätt att hitta.

Arigatos hållbarhetsarbete
Axel Arigatos produkter tillverkas av ett litet antal leverantörer baserade i Europa och huvuddelen av produktionen är baserad i Porto. Alla material är noggrant utvalda och lädret är en biprodukt från köttindustrin och kommer från garverier med miljömässigt god praxis, certifierad av Leather Working Group. Det långsiktiga målet är att hållbarhet ska integreras i varje aspekt av varumärket och den dagliga driften av verksamheten. Att minimera påverkan är en resa som aldrig tar slut och det slutliga målet är att fortsätta växa på ett hållbart sätt.

Kontakta Axel Arigato
Det är väldigt lätt att kontakta Axel Arigato då det finns väldigt många olika sätt du kan göra det på. Ett sätt du kan kontakta dem på är deras livechatt. Där kan du få personlig rådgivning med väldigt snabb respons. Du kan även chatta med dem ​​på Whatsapp där de kommer svara på måndag, lördag  och söndag mellan 8:00  och 17:00 CET. De strävar även efter att återkomma till alla inom 48 arbetstimmar från det att de skickat meddelandet. Du kan även maila dem på deras kundservice mailadress där de precis som med Whatsapp strävar efter att svara inom 48 timmar. Det kan däremot ta längre tid då de har stora mängder förfrågningar just nu. Om inte några av dessa ovanstående alternativ låter lockande kan du alltid kolla på deras FAQs där de svarar på väldigt många frågor på ett väldigt utförligt sätt. 

Har du handlat på Axel Arigatos hemsida innan? Var så snäll att ge dem en recension på vår hemsida omdomesstalle.se. Beskriv gärna varför du gav det omdöme du gav och ge gärna exempel på erfarenheter du har. Förklara till exempel var du tyckte om kvaliteten, kundservicen och leveranstiden. Tänk på att vara ärlig och hålla god ton när du lämnar din recension.