Antibite

Alla recensioner

Antibite

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

Antibite

Man kan ibland vakna på morgonen och ha fruktansvärt sjukt i både munnen, käkarna och även tänderna. Detta beror troligtvis på att man helt omedvetet under natten gnisslar/gnuggar sina tänder. Inte nog med att det under nästa dag kan vara riktigt sjukt, men det är heller inte hälsosamt eftersom det i det långa loppet helt enkelt sliter sönder tänderna. Men det finns hjälp att få i dessa situationer om man lider av detta och det man enklast kan göra är att skaffa sig en bettskena. Bettskenor är något som flera olika företag erbjuder och Antibite gör det. 

Hur kan jag vara säker på att just denna skena passar mina tänder, och hur ska man egentligen göra för att få den perfekta bettskenan? Kan jag “bygga” min egna skena hemma, eller måste jag gå till en tandläkare för att kunna skaffa mig en? Läs andra personers recensioner inne hos oss här på OmdömesStälle

Mer information om Antibite
Antibite är ett företag och en hemsida som har valt att ta fram och sälja bettskenor. Företaget har funnits på marknaden under några års tid och sedan företagets start har de sålt cirka 10 000 bettskenor till olika kunder. Bettskenorna som företaget säljer är en universalprodukt som är producerad i medicinskt CE-godkänd EVA-plast. Då kunderna köper en skena ska de doppas i kokande vatten och sedan placeras på tänderna, detta innebär att skenan formar sig beroende på användarens egna tänder. Med denna typen av skena i munnen kan användaren helt enkelt under natten inte gnugga tänder, vilket kan lindra huvudvärk samt spänningar i nacke och käke. Dessa skenor bör kunden sedan byta ut var 6:e månad. Dessa bettskenor är även 100% både lukt- och smakfria. 

Det som erbjuds hos Antibite
Då kunderna inne på hemsidan ska göra en beställning så kan de välja om de vill köpa mellan 1 - 4 skenor. Alla skenor som kunden sedan får hem är individuellt förpackade och de levereras i en låda som ryms i brevlådan. Efter att kunden genomfört sin beställning och företaget sedan skickat iväg kundens paket så kan hen räkna med en leveranstid på 2 - 3 vardagar. Om kunderna väljer att köp 3 eller flera bettskenor behöver de inte betala någon fraktkostnad alls, i annat fall läggs det till en avgift på 39 kr. DHL är det företaget som levererar kundernas paket. Inne på företagets hemsida finns de oftast ställa frågorna besvarade, och Antibite har även en kundtjänst som kan nås via ett kontaktformulär som finns inne på företagets hemsida. 

Omdömen om Antibite
Har du valt att köpa en bettskena via detta företaget? Om du har det kan väl du ta och berätta vad din erfarenhet är och vad du tyckte om produkten och om du skulle säga att den är till hjälp. Berätta även om du tycker att priset känns rätt eller ifall det finns något som du skulle vilja ändra på. Kom även ihåg att berätt varför du tycker som du gör


Frågor och svar om tänder.