OmdömesStälle

  Recensioner Confidentsmile

  Att ha vita tänder är det väldigt många av oss som vill ha, men man vill kanske inte boka tid till tandläkaren för att betala massa pengar varje gång, och man vill kanske inte eller använda en tandkräm som påstår sig ska göra dina tänder vitare. De vanligaste orsakerna till att man kanske har missfärgade tänder är för att man dricker kaffe, te, vin läsk eller så röker man. Men just därför finns det företag som tillverkar ett tandblekningsgel som är gjord för hemmabruk som ska göra dina tänder vitare, ett av dessa företag som producerar denna slags produkt är Confidentsmile. Hos dem kan man köpa deras tandblekningsgel som är utvecklad av tandläkare.

  Om Confidentsmile

  Företaget är grundat och lanserat i Sverige och deras affärsidé är att erbjuda säker, enkla och effektiva tandblekningsprodukter som man kan använda hemma. Confidentsmile har förändrat marknaden när det kommer till tandblekning hemma eftersom de erbjuder sina produkter till låga priser. Confidentsmile har valt att ta bort alla ”mellan händer” mellan fabrik och kund och de levererar därför direkt från fabriken till sina kunder. Alla som jobbar på detta företag är utbildade och alla produkter som de säljer är godkända enligt de nya EU direktiven sedan 2012. Företaget levererar inte endast till privata kunder för hemmabruk utan även till kliniker och tandläkare över hela Sverige.

  Confidentsmile tandblekning.

  Vilka produkter erbjuder Confidentsmile?

  Confidentsmile erbjuder tandblekningsprodukter som är anpassade för alla, produkterna är helt biverkningsfria och de påverkar heller inte tändernas emalj. Företaget erbjuder enskilda produkter som tex bettskenor, LED – lampa för tandblekning osv. Men de erbjuder även ett helt kit för dig som vill bleka dina tänder hemma.

  Leveranstiden

  när man gör en beställning hos Confidentsmile är normalt 1 – 2 arbetsdagar, men det kan variera lite grann om man beställer då det är stor efterfrågan. Alla leveranser är helt gratis och när det kommer till betalning kan man välja att betala med faktura, kort eller direktbetalning.

  Hur kommer man i kontakt med Confidentsmile?

  Om du undrar över något eller har några funderingar kan du börja med att gå in på Confidentssmiles hemsida och kolla igenom fliken ”frågor och svar”, där finns svaret på många olika frågor och därför är chansen stor att även du hittar svaret på din fråga där. Men skulle det vara så att du inte hittar svaret kan du kontakta företaget, det kan du göra via e-post (kundsupport@confidentsmile.se) eller så kan du fylla i ett frågeformulär som finns på hemsidan, företaget försöker att svara på alla frågor de får inom 8 timmar på vardagar. Om det skulle vara så att man får hem en produkt som är söndrig på något sätt har man 3 år på sig att lämna in en reklamation, för att lämna in en reklamation ska man kontakta företagets kundtjänst.

  Har du blekt dina tänder med Confidentsmiles produkter? Skriv i så fall skriv väldigt gärna en egen recension om företaget så att du kan hjälpa andra människor i framtiden som även vill bleka sina tänder. Att skriva en recension är alltid bra eftersom det kan hjälpa både företaget i fråga men även framtida kunder.

  Confidentsmile
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Confidentsmile

  Din recension

  FAQ

  Är Confidentsmile ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Confidentsmile. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Confidentsmile?

  Confidentsmile är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Confidentsmiles webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.