addnature

Alla recensioner

addnature

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn

Goalinn

1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline

Dackonline

4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

addnature

Under vinterhalvåret kan många känna sig lite deppiga eller nedstämda, visst kanske man kan flytta från Norden om man har möjligheten till det men det man bör göra är att ta vintern som den kommer och även njuta av den. Naturen kan vara otroligt fin under vintern och man kan hitta på en massa aktiviteter. Om man ska spendera tid ute på vintern då det allt som oftast är kallt är det viktigt att man klär sig varmt. Vart ska man vända sig om man är ute efter nya vinterkläder, ska man köpa från första bästa butik eller inte? Om man står mellan valet och kvalet har kanske företaget Addnature något, eftersom de erbjuder vinterplagg för hela familjen

Är produkterna från företaget gjorda av bra kvalitet eller inte? Varför ska jag handla hos Addnature och vad är för- och nackdelarna? Läs recensioner här inne hos oss på OmdömesStälle

Mer om Addnature
Under 2000 grundades Addnature då IT-bubblan sprack och e-handlen var helt död. Senare under 2003 valde företaget att skaffa sig en lokal  ett garage och endast ett år senare öppnade de sin första fysiska outdoorbutik. Under 2007 öppnades den andra fysiska butiker, under 2012 började företaget att skapa och sälja friluftskläder även för barn och våren 2013 tog företaget det stora steget att även börja erbjuda sina produkter till kunder runt om i hela Europa. Då Addnatures kundantal växte valde de även att gå ihop med tyska Internetstores för att tillsammans etablera en heltäckande handel inom outdoor för kunder i Europa. Företagets slogan är ”We’ve got the gear -  just add the nature”. 

Vad erbjuder Addnature?
Addnature erbjuder kläder och produkter inom kategorier såsom: klättring, vandring, vintersport och så vidare. Annan utrustning som finns i sortimentet är till exempel: lampor, väskor, navigation, verktyg med mera. Efter att kunden hittat det som hen vill köpa och även lagt till de produkterna i kundkorgen kan hen betala för sitt inköp med någon utav de olika angivna betalningsmetoderna och sedan ska hen fylla i information om leveransen. Om en kund inom Sverige väljer att handla för 490 kr eller mer behöver hen inte betala något för frakten, annars läggs det till en avgift på 39 kr. Kunden kommer även ha möjligheten att hämta ut sitt paket kostnadsfritt från butiken som finns i Stockholm. Addnature erbjuder sina kunder 100 dagars öppet köp. Detta betyder att kunden kan prova sin produkt men skicka tillbaka den gratis inom 100 dagar om hen inte känner sig helt nöjd. Om det finns funderingar, då har Addnature en kundtjänst som kan nås via e-post eller på telefon. 

Åsikter och erfarenheter av Addnature
Är du en person som spenderar mycket tid ute i naturen? Isåfall har du kanske handlat hos Addnature. Om du har handlat hos dem skulle det vara trevligt om du lämnade en recension som du skrivit här inne hos oss. Du kan med dina egna ord berätta precis vad du vill om företaget och deras produkter. 


Vägen till friluftslivet.