OmdömesStälle

  Recensioner Actionking

  E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Actionking är ett företag som driver en nätbutik där de erbjuder sina kunder drönare och andra liknande produkter.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos tex Actionking? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer information om Actionking

  Actionking är ett företag och ett registrerat varumärke och de har sitt säte i Kalmar i Sverige. Företaget är verksamma genom att erbjuda tillbehör till actionkameror samt drönare via sin hemsida. Actionking är verksamma online och de levererar sina produkter till Sverige, Danmark, Finland samt Norge.

  Afrikas blå lilja eller klockagapantus

  Vad erbjuder Actionking sina kunder?

  Inne på företagets hemsida så finns det olika kategorier som tex belysning, filter, stativ, reservdelar och så vidare. Vet man vad det är som man är ute efter så kan man även genast använda sig av sökfunktionen på hemsidan för att hitta det man letar efter. Om man gör en beställning på hemsidan som är på mer än 900 kr så kommer man inte att behöva betala någon frakt. I annat fall kommer det att tillkomma en fraktkostnad på 39 kr beroende på hur liten eller stor beställning man väljer att göra. Om man beställer till något annat företag än till Sverige så kan fraktkostnaden variera beroende på till vilken land man väljer att göra sin beställning. Den vanliga leveranstiden då man gör en beställning är mellan 1 till 2 dagar om man har gjort sin beställning innan kl. 15 på en vardag.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Actionking?

  Skulle man vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan man göra det genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Men innan man kontaktar dem kan man alltid börja med att gå in på deras hemsida för att läsa igenom all information och alla villkor som finns där.

  Har du någon erfarenhet av företaget Actionking? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget.


  En video från företaget Actionking.

  Actionking
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Actionking

  Din recension

  FAQ

  Är Actionking ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Actionking. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Actionking?

  Actionking är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Reklammaterial, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Actionkings webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.