AbeBooks

Alla recensioner

AbeBooks

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Pen Store

Pen Store

1 recensioner

Välkommen till företaget som är vassast på pennor och konstnärsprodukter. Detta företag heter Pen Store och hos dem ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

AbeBooks

I dagsläget kan man hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig online, det har ingen skillnad vad det än handlar om. På nätet kan man hitta mat till hela familjen, inredning och prylar, leksaker till både barn och husdjur samt vitvaror och utemöbler. Det är smidigt att man nuförtiden kan hitta allt online eftersom man då slipper ta sig till fysiska butiker, man behöver aldrig anpassa sig till några öppettider samt att man kan sitta bekvämt hemma i soffan eller i sängen och shoppa dygnet runt. Vissa nätbutiker har valt att ha ett sortiment där de erbjuder en viss typ av produkt, och endast produkter som är liknande. Medans andra nätbutiker är ute efter att ha ett så stort sortiment som möjligt och säljer därför produkter inom alla olika kategorier. Ett företag som är verksamt online i flera olika länder är AbeBooks, och de erbjuder sina kunder böcker online.  

Är produkterna värda sitt pris hos AbeBooks? Är kvalitén bra på produkterna eller kommer de att gå sönder genast? Hur är det med returer, är de smidiga att göra om det skulle behövas? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner

Mer information om AbeBooks
Företaget grundades och lanserades under 1996 och de är verksamma online genom att erbjuda sina kunder böcker och andra saker att samla på som tex signerade böcker. På företagets hemsida finns det miljontals produkter till försäljning och de är verksamma i mer än 50 olika länder världen över. Företaget erbjuder även sina böcker på flera olika språk. 

Vad kan man hitta i AbeBooks utbud?
Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier för att hitta just de böckerna man är ute efter, men man kan även genast använda sig av sökfunktionen som finns inne på hemsidan. Man kan både köpa helt nya böcker hos företaget men även böcker som andra privatpersoner säljer. Detta betyder att böckernas skick kan variera lite men inne på varje bok så kan man se hur och vem som säljer dem. skulle det vara så att man får hem en bok från företaget som man inte alls känner sig nöjd med så har man upp till 30 dagar på sig att göra en retur på boken, och antingen få pengarna tillbaka eller välja en ny produkt. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos AbeBooks?
Har man några frågor eller funderingar så kan man komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att skicka e-post till dem. Men innan man kontaktar dem kan man alltid börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan läsa igenom all information om finns där. Skulle man fått hem en produkt som kanske är söndrig eller som är fel så kan man skicka in en reklamation till företaget. För att göra det så ska man börja med att kontakt kundtjänsten hos företaget för att sedan gå vidare med sitt ärende. 

Har du handlat hos AbeBooks? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget. 


Länge lever använda böcker tack vare AbeBooks.