Mixx Travel

17 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6.6 för Mixx Travel kommer från 17 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Mixx Travel:

TrustPilot (17)

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Mixx Travel verkar ha en blandad upplevelse enligt recensionerna. Många uppskattar möjligheten att lägga till extra saker i bokningen och att de levererar med fantastiska hotell (40%), medan andra har problem med hemsidan och tilldelade rum på hotell (30%). Kundservice verkar vara ett starkt och svagt punkt, med vissa som säger att det är svårt att få hjälp och att företaget inte är seriöst (30%), medan andra berömmer den bra hjälpen över telefon (20%). En del rapporterar om problem med renlighet och service på hotellen (20%), medan andra tycker att det är rent och ordning (10%). Automatincheckning på flygplatsen kan också vara ett problem (10%). Sammantaget verkar det vara en blandad upplevelse med Mixx Travel, där vissa har haft fantastiska resor medan andra har stött på problem med hemsidan och kundservice.

“problem med webbplatsen”

👍 7   👎 12

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Almina Brka - 3 år sedan Trustpilot 🔗

  • osäker kommunikation
  • höga priser
  • problem med webbplatsen
  • tvivelaktig återbetalningspolicy