Min-lilla-Sötnos

12 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 4.6 för Min-lilla-Sötnos kommer från 12 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Min-lilla-Sötnos:

TrustPilot (12)

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Min-lilla-Sötnos-hemsidan erbjuder ett bra utbud av pedagogiska leksaker för barn i alla åldrar (40%), och har Klarna som betalningsalternativ (20%). Bilder är mysiga och hemsidan är kul att besöka enligt recensionerna (20%), men vissa anser att bilderna är missvisande och det finns misstankar om falsk marknadsföring (20%). Trots detta, finner vissa att det är enkelt att beställa online och produkterna är hållbara och kan återanvändas (20%).

“Kul hemsida”

“missvisande bilder på hemsidan”

👍 22   👎 15

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Annika Kraft - 7 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Kul hemsida
  • Mysiga bilder
  • Grejorna är originella o håller hög kvalitet

Jenny Tegelberg - 9 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • lång leveranstid
  • produkterna ej som beskrivet
  • saknar giftfri garanti
  • missvisande bilder på hemsidan
  • dyrt för låg kvalitet