Min-lilla-Sötnos

12 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 4.6 för Min-lilla-Sötnos kommer från 12 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Min-lilla-Sötnos:

Trustpilot

Erfarenheter med Returpolicy Returpolicy

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Min-lilla-Sötnos har en krånglig och kostsam returpolicy, där kunder måste stå för frakt och returkostnader själva. Det förekommer även falsk marknadsföring och hantering av piratkopior, vilket leder till extra kostnader för kunderna. Den långsamma processen för returer bidrar till en negativ upplevelse för kunderna. Det finns även höga returfraktkostnader som kan vara avskräckande för att returnera produkter. (17%, 12%, 9%, 7%, 5%, 4%)

“svårt att returnera varor”

“Helt Värdelös! KÖP EJ!”

👍 2   👎 21

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Annelie - 4 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • lång leveranstid
  • dålig kommunikation
  • svårt att returnera varor
  • dålig kundservice

Viktoria Segersdotter - 4 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Helt Värdelös! KÖP EJ!