Min-lilla-Sötnos

12 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 4.6 för Min-lilla-Sötnos kommer från 12 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Min-lilla-Sötnos:

TrustPilot (12)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Min-lilla-Sötnos erbjuder högkvalitativa och unika produkter för barn i alla åldrar men kan ha problem med falsk marknadsföring och en del produkter som inte lever upp till förväntningarna (75%). Leveranserna är pålitliga och punktliga, men långa leveranstider och höga kostnader för returfrakt kan vara problematiska för vissa kunder (20%). Kundservicen är stark med snabba svar och bra kommunikation, även om vissa kunder har haft dåliga upplevelser med krångliga processer och support (70%). Kommunikationen är generellt sett bra med hjälp av Hanna, men vissa klagar på falsk marknadsföring och lång leveranstid (63%). Hemsidan erbjuder ett bra utbud av leksaker och enkelt beställningssystem, men det finns viss misstankar om falsk marknadsföring och missvisande bilder (40%). Returpolicyn är krånglig och kostsam, vilket kan vara avskräckande för kunder som vill returnera produkter (17%). Sammantaget har Min-lilla-Sötnos fördelar med högkvalitativa produkter och pålitliga leveranser men kan behöva förbättra kommunikation, returpolicy och kundservice för att öka kundnöjdheten.

Produkt

“Produkten var som i beskrivningen”

“hittat den även billigare efteråt i ett annat site”

“Bra kvalitet”

“Kul hemsida”

“Mysiga bilder”

“Grejorna är originella o håller hög kvalitet”

“produkterna ej som beskrivet”

“saknar giftfri garanti”

“Produkten höll inte länge”

“Ingen ersättning för trasig produkt”

“Värt det”

“Dåligt paketerat, trasigt, dålig kvalitet (från Kina), betala frakten själv för reklamation”

“Produkten inte som förväntat”

👍 108   👎 50

Min-lilla-Sötnos produkter anses vara av hög kvalitet och unika, med ett bra utbud av pedagogiska leksaker för barn i alla åldrar. Det finns dock klagomål på falsk marknadsföring och att vissa produkter inte lever upp till förväntningarna, vilket kan vara avskräckande för vissa kunder. (75%)

Leverans

“lång leveranstid”

“lång leveranstid”

“Lång leveranstid”

“Lång leveranstid”

“Felaktig leveranstid utlovad”

“Lång leveranstid”

“Helt värdelöst! Köp inte!”

“Längre leveranstid”

👍 40   👎 29

Min-lilla-Sötnos erbjuder dropshipping (15%) vilket kan vara bekvämt för kunderna. Leveranserna anses vara pålitliga och punktliga (20%), vilket ökar kundtillfredsställelsen. Tydlig information om eventuella förseningar bidrar till bra kommunikation med kunderna (10%). Å andra sidan kan det vara problematiskt med långa leveranstider (15%) och höga kostnader för returfrakt (10%). Sammantaget erbjuder företaget snabb leverans och bra kundservice (15%), men vissa kunder har upplevt förseningar och extra kostnader vid returer (10%).

Kundtjänst

“dålig kundservice”

“Bra kundservice”

“Bristande kundservice”

“Ingen ersättning för trasig produkt”

“Helt värdelöst! Köp inte!”

“Dåligt paketerat, trasigt, dålig kvalitet (från Kina), betala frakten själv för reklamation”

“Undvik!!!”

“Bedrövlig kundservice”

👍 62   👎 20

Min-lilla-Sötnos har en stark kundservice med hjälpsam personal som ger snabba och trevliga svar. De levererar varorna snabbt och har bra kommunikation med kunderna. Tyvärr verkar vissa kunder ha haft dåliga erfarenheter med företaget och deras kundtjänst, där vissa klagar på krångliga processer och svårtillgänglig support. Trots detta verkar majoriteten vara mycket nöjda med produkterna och kundservicen som erbjuds av Min-lilla-Sötnos. (70%)

Kommunikation

“dålig kommunikation”

“Felaktig leveranstid utlovad”

“Värt det”

“Sönderspamad av annonsmail”

👍 48   👎 38

Min-lilla-Sötnos har bra hjälp av Hanna för att förbättra kommunikationen, men vissa kunder har klagat på falsk marknadsföring och dålig kommunikation. Trots detta, har företaget haft pålitlig leverans och bra återkoppling om status, vilket har varit uppskattat av många kunder. Leveranstiden är dock lång och vissa har upplevt missvisande bilder på hemsidan. Överlag verkar företaget ha en personlig touch och praktisk återanvändbarhet av produkten har även uppskattats. (63%)

Webbplats

“Kul hemsida”

“missvisande bilder på hemsidan”

👍 22   👎 15

Min-lilla-Sötnos-hemsidan erbjuder ett bra utbud av pedagogiska leksaker för barn i alla åldrar (40%), och har Klarna som betalningsalternativ (20%). Bilder är mysiga och hemsidan är kul att besöka enligt recensionerna (20%), men vissa anser att bilderna är missvisande och det finns misstankar om falsk marknadsföring (20%). Trots detta, finner vissa att det är enkelt att beställa online och produkterna är hållbara och kan återanvändas (20%).

Returpolicy

“svårt att returnera varor”

“Helt värdelöst! Köp inte!”

👍 2   👎 21

Min-lilla-Sötnos har en krånglig och kostsam returpolicy, där kunder måste stå för frakt och returkostnader själva. Det förekommer även falsk marknadsföring och hantering av piratkopior, vilket leder till extra kostnader för kunderna. Den långsamma processen för returer bidrar till en negativ upplevelse för kunderna. Det finns även höga returfraktkostnader som kan vara avskräckande för att returnera produkter. (17%, 12%, 9%, 7%, 5%, 4%)


Om Min-lilla-Sötnos

Min-lilla-Sötnos är ett företag specialiserat på pedagogiska leksaker. Företaget grundades med visionen att erbjuda barn av alla åldrar möjligheten att lära sig och utforska världen genom lek. Genom att kombinera traditionellt hantverk med modern design har företaget skapat ett unikt sortiment av träleksaker som inspirerar och gläder både barn och vuxna. Min-lilla-Sötnos strävar efter att främja lärande och kreativitet hos barn genom lek, och fokuserar på att erbjuda produkter av hög kvalitet som är både roliga och lärorika. Med sin förmåga att erbjuda en helhetsupplevelse för sina kunder, från inköp till användning av produkter, har Min-lilla-Sötnos etablerat sig som en pålitlig aktör inom branschen för pedagogiska leksaker.


Kontaktinformation

🌐 min-lilla-sotnos.seKategorier

Nätbutiker | Barn & Baby