medistore

34 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 4.4 för medistore kommer från 34 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för medistore:

Trustpilot

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Medistores hemsida har bristfällig information om ingredienser (20%), får uselt bemötande (40%), produkten motsvarade inte beskrivningen (10%), hemsidan får ingen recension (20%) och är helt värdelös (10%). Det är rekommenderat att inte besöka deras hemsida för att undvika dåligt bemötande och bristfällig information.

“Aldrig igen”

“Aldrig igen”

👍 0   👎 8

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Simon Svensson - 19 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Aldrig igen

Marie Louise Karlsson - 19 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Kan inte hantera reklamationer
  • Aldrig igen