medistore

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för medistore kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för medistore:

Trustpilot

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Medistore erbjuder bra kvalitet och effektivitet (80%), och problem kan snabbt lösas av det ursprungliga företaget (90%). Tyvärr är kommunikationen långsam och oklar från MediStore (10%), vilket gör det svårt att få kontakt via telefon (5%) och få svar på reklamationer (0%). Däremot kan kundtjänsten ge snabb återkoppling ibland (60%), men företaget anses vara oseriöst av vissa kunder (20%). Sammantaget, för de som letar efter pålitliga leverantörer av sjukvårdsprodukter, kan Medistore vara en riskabelt val på grund av deras bristande kommunikation och kundservice.

👍 4   👎 40

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.