Matochro

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Matochro kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Matochro:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Matochro har hög kvalitet på produkterna (50%) och kundservice (80%), men lider av fel i recept (25%), försenad leverans (25%), och dålig distribution (40%). Trots en positiv matlagningsupplevelse och enkla recept (50%), finns det utrymme för förbättringar för att öka kundnöjdheten, särskilt när det gäller receptens noggrannhet, leveranstider och kommunikation vid förseningar. (60%)

Produkt

👍 1   👎 1

Matochro har en hög kvalitet på produkterna (50%) samt enkla recept att följa (50%), men vissa kunder har upplevt fel i recepten (25%) och försenad leverans (25%). Totalt sett erbjuder Matochro en bra matlagningsupplevelse, men det finns utrymme för förbättring när det gäller receptens noggrannhet och leveranstider.

Leverans

👍 0   👎 2

Matochro har haft problem med fel i recept och försenad leverans, vilket har lett till missnöjda kunder. Deras dåliga distribution har även resulterat i att kunder inte har blivit informerade om eventuella förseningar. Därför får Matochro en låg leveransbetyg på endast 40%.

Kundtjänst

👍 1   👎 1

Matochros kundservice har en hög kvalitet (80%), och de erbjuder enkla recept (70%). Tyvärr är distributionen dålig och det finns ingen avisering vid förseningar. (20%)

Kommunikation

👍 1   👎 2

Matochro har bra kvalitet på sina råvaror och erbjuder enkla recept som underlättar matlagningen. Tyvärr har de haft fel i recepten och leveransen har varit försenad vilket har resulterat i missnöjda kunder. Distributionen har också varit bristfällig och det finns ingen avisering vid förseningar, vilket kan förbättras för att öka kundnöjdheten. (60%)


Om Matochro

Matochro är ett ledande företag inom matfärg och garneringar för livsmedelsindustrin. Sedan starten har de specialiserat sig på att erbjuda högkvalitativa produkter som ger maträtter en vacker och lockande finish. Genom att kombinera innovation med erfarenhet har Matochro blivit en pålitlig partner för många kockar och matproducenter runt om i världen. Med ett starkt fokus på kvalitet och kundservice strävar Matochro ständigt efter att leverera exceptionella produkter som möter och överträffar kundernas förväntningar.


Kontaktinformation

🌐 matochro.seKategorier

Nätbutiker | Multimedia & Tidningar