OmdömesStalle

  Recensioner Linas Matkasse

  Om Linas Matkasse

  Linas Matkasse är ett svenskt matkasseföretaget som grundades år 2008 av syskonen Carolina ”Lina” Gebäck och Niklas Aronsson. I Sverige, Danmark och Norge är idag företaget marknadsledande inom middagslösningar. Syskonens ambition med hela företaget var att de vill få fler människor att äta bättre mat, de såg behovet att kunna erbjuda färdiga matkassar hem till dörren. Under företagets första år gjorde syskonparet det mesta själva, de storhandlade, tryckte logotyper på kassarna, satt samman alla menyer och körde även ut leveranserna. Under 2009 anställdes den första medarbetaren och under 2018 hade företaget över 220 anställda i Sverige. Under åren har 100 miljoner portioner levererats till hushåll runt om i Sverige. Något som Lina alltid stått för är att alla borde äta bättre och på ett sätt som håller i längden, det ska vara rätt mängd näring men även vara bra för miljon och minska matsvinnet. Menyteamet hos Linas Matkasse sätter ihop menyer, provlagar och provsmakar maten tills de är riktigt nöjda, målet är att alla kunder ska känna matglädje och bli inspirerade då de får hem sin matkasse. För att alla recept hos Linas Matkasse ska vara så hälsosamma som möjligt och ha tillräckligt med protein, fett och kolhydrater näringsräknas allt och de får rekommendationer av Livsmedelsverket. Middagarna i matkassarna är goda och varierande så att alla ska få prova nya smaker.

  Linas Matkasses entreprenörer berättar i denna video.

  Vad erbjuder Linas Matkasse?

  Vad vill företaget göra för dig som kund? Jo de vill, förenkla din vardag så att du inte ska behöva ställa dig frågan ”Vad ska vi äta?”. Företaget kämpar även för att vara både hållbart och sunt, genom att justera alla recept tills de blir bra och de packar maten noga så att den ska gå ut under hela veckan. Om du beställer en matkasse kommer du och din familj inte att bli missnöjda, du kommer att få supergoda och inspirerande middagar tack vare recepten som Linas team satt ihop, du kommer att få en blandning av gamla välbekanta favoriter och spännande nya smaker. När du ska beställa en kasse kan du välja en som passar dig och din familjs livsstil bäst, du kan välja mellan mer tidskrävande rätter eller snabba middagar som går på en kvart.
  Linas Matkasse har 7 olika kassar att erbjuda sina kunder, det finns: Barnkasse, Orginalkasse, Vegetariska matkasse, Flexitariankasse, Lättlagade matkasse, Inspirations kasse och även en 15-minuterskasse. Oberoende vilken matkasse du och din familj väljer ingår det alltid fri frakt hem till dörren, det är ingen bindningstid som gäller och skulle du inte vara nöjd kommer du att få pengarna tillbaka.

  Kontakta Linas Matkasse

  Du kan kontakta dem via chatt, telefon eller mejl. Har du ett ärende som är brådskande rekommenderar de att du ringer eller chattar med dem istället för att skicka mejl. Om du vill lämna in en reklamation till företaget måste du först logga in på ditt personliga konto du har via dem och sedan skicka in ditt klagomål.

  Berätta vad du tänker

  Brukar du beställa hem din mat från Linas Matkasse, skriv då en egen recension vad du tycker om företaget.

  Linas Matkasse
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Linas Matkasse

  Din recension

  FAQ

  Är Linas Matkasse ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Linas Matkasse. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Linas Matkasse?

  Linas Matkasse är huvudsakligen aktivt i Mat & Dryck kategorin, mer specifikt inom Beställa På Nätet. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Linas Matkasse gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.