Jaded London

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7.4 för Jaded London kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Jaded London:

TrustPilot (3)

Erfarenheter med Leverans Leverans

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Jaded London erbjuder snabb och smidig leverans, vilket uppskattas av kunderna. Trots detta kan leveranstiden vara lång ibland, vilket kan vara en nackdel för vissa. En fördel är att företaget skickar till Sverige, vilket gör det till ett bekvämt alternativ för svenska kunder. (80%)

“Beskrivningen matchade. Smidig beställning och leverans.”

“Mycket bra leveranstid”

“Jag har fortfarande inte fått min beställning!!!!”

👍 5   👎 2

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Emmy - 7 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Beskrivningen matchade. Smidig beställning och leverans.

Courtney Clark - 11 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Mycket bra produktkvalitet
  • Mycket bra leveranstid
  • Mycket bra kundtjänst
  • Bra priser

mateo gonzalez - 17 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Jag har fortfarande inte fått min beställning!!!!