Jaded London

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7.4 för Jaded London kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Jaded London:

TrustPilot (3)

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Jaded London har en högkvalitativ produkt med en produktkvalitet på 95%. Kundtjänsten är också väldigt bra med en kundnöjdhet på 90%. En nackdel är att vissa kanske tycker att priserna är lite höga med en prisvärdering på 85%. Sammantaget får Jaded London ett betyg på 90% för deras kundservice.

“Mycket bra produktkvalitet”

“Mycket bra kundtjänst”

👍 2   👎 0

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Courtney Clark - 10 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Mycket bra produktkvalitet
  • Mycket bra leveranstid
  • Mycket bra kundtjänst
  • Bra priser