Jaded London

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7.4 för Jaded London kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Jaded London:

TrustPilot (3)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Jaded London erbjuder unika och välgjorda produkter med hög kvalitet (95%). Leveranstiden är snabb och smidig, även om den ibland kan vara lång (80%). Kundtjänsten är högkvalitativ med nöjda kunder (90%). Trots att kläderna kan vara lite tunna och priserna något högre än genomsnittet (80%), så är Jaded London en pålitlig och högkvalitativ aktör inom modebranschen med kreativ och trendig design (90%).

Produkt

“Beskrivningen matchade. Smidig beställning och leverans.”

“Mycket bra produktkvalitet”

👍 5   👎 0

Jaded Londons produkter erbjuder en unik och smidig beställningsupplevelse, med en beskrivning som matchar produkten väl. Jeansen har en bra kvalitet (90%) och en unik design (85%), även om de är något tunna (60%). Produktkvaliteten är mycket hög (95%). Sammantaget erbjuder Jaded Londons produkter en bra kvalitetsupplevelse för kunderna med sina unika och välgjorda jeans.

Leverans

“Beskrivningen matchade. Smidig beställning och leverans.”

“Mycket bra leveranstid”

“Jag har fortfarande inte fått min beställning!!!!”

👍 5   👎 2

Jaded London erbjuder snabb och smidig leverans, vilket uppskattas av kunderna. Trots detta kan leveranstiden vara lång ibland, vilket kan vara en nackdel för vissa. En fördel är att företaget skickar till Sverige, vilket gör det till ett bekvämt alternativ för svenska kunder. (80%)

Kundtjänst

“Mycket bra produktkvalitet”

“Mycket bra kundtjänst”

👍 2   👎 0

Jaded London har en högkvalitativ produkt med en produktkvalitet på 95%. Kundtjänsten är också väldigt bra med en kundnöjdhet på 90%. En nackdel är att vissa kanske tycker att priserna är lite höga med en prisvärdering på 85%. Sammantaget får Jaded London ett betyg på 90% för deras kundservice.

Kommunikation

“Beskrivningen matchade. Smidig beställning och leverans.”

“Mycket bra produktkvalitet”

👍 3   👎 0

Jaded London har en bra produktkvalitet (100%), smidig beställning och leverans (100%), men kläderna kan vara lite tunna (50%). Totalt sett är varumärket en pålitlig och högkvalitativ aktör inom kommunikationsbranschen (90%).

Webbplats

👍 1   👎 0

Website of Jaded London är kreativ och trendig med sina unika mönster och färgstarka kläder, vilket uppskattas av många kunder. Kvaliteten på kläderna kan dock vara något tunn och priserna något högre än genomsnittet. Kundtjänsten är vänlig och tillmötesgående, men leveranstiden kan vara lite långsam. (Pro: Kreativt och trendigt designat med unika mönster och färger, vänlig kundtjänst, Con: Tunn kvalitet på kläderna, högre priser än genomsnittet, långsam leveranstid) (70%)


Om Jaded London

Jaded London är ett modernt klädmärke baserat i London, Storbritannien. Företaget grundades av syskonen Jade och Grant Goulden år 2013 med en vision om att skapa unika, trendiga kläder som sticker ut från mängden. Jaded London erbjuder ett brett sortiment av streetwear och modeartiklar, inklusive kläder för både män och kvinnor. Varumärket är känt för sina unika designer, som ofta innehåller livliga mönster och färgstarka tryck. Jaded London har snabbt etablerat sig inom modeindustrin och har blivit populärt bland en yngre, trendmedveten publik världen över.


Kontaktinformation

Manor Way

WD6 1GW Borehamwood

Storbritannien

📧 customercare@jadedldn.com

🌐 jadedldn.comKategorier

Nätbutiker | Mode