Hudoteket

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7.4 för Hudoteket kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Hudoteket:

Trustpilot

Erfarenheter med Leverans Leverans

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Hudotekets leveranser är generellt sett snabba och pålitliga med trevligt förpackade varor (80%). Tyvärr har vissa kunder upplevt brist på plomberingstejp och missat att få nya produkter trots att de skickat in för bedömning. Dock erbjuder de bra produkter till bästa pris och inkluderar ibland extra testprodukter i fint inslagna paket (20%). Det finns dock kunder som har hittat bättre alternativ hos andra leverantörer.

“Sjukt snabb leverans och fint inpackad ❤️”

👍 11   👎 2

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Linn - 24 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Sjukt snabb leverans och fint inpackad ❤️