Hudoteket

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7.4 för Hudoteket kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Hudoteket:

TrustPilot (3)

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Hudoteket har en tydlig kommunikation (100%) som ger kunderna en personlig känsla och möjlighet att kontakta en hudspecialist (100%). Trots detta kan det finnas oklarheter kring om produkterna är öppnade eller inte (50%), vilket vissa kunder kan uppleva som negativt. En del kunder har även upplevt att företaget inte tar hänsyn till oförutsedda händelser (25%) och har haft dåliga erfarenheter av kundservice och bemötande (25%). Trots detta finns det även kunder som är nöjda och återkommer till Hudoteket för att handla sina hudvårdsprodukter (75%). Några kunder har dock hittat bättre alternativ hos andra leverantörer (25%).

“Mycket bra ?”

👍 5   👎 4

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Emily - 21 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Mycket bra ?