Hudoteket

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7.4 för Hudoteket kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Hudoteket:

TrustPilot (3)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Hudoteket erbjuder kvalitetsprodukter med snabba leveranser och trevliga gester såsom extra produkter, vilket uppskattas av kunderna (80%). Tyvärr har vissa upplevt problem med trasiga förpackningar och gamla produkter, samt krångliga reklamationsprocesser som minskar kundnöjdheten (60%). Kundtjänsten får blandad respons, med beröm för bra service men även klagomål på dåligt bemötande (70%). Trots vissa brister i leveranser och kundsupport, har Hudoteket en populär webbplats med tydlig kommunikation och en strikt men effektiv returpolicy (85%). Sammantaget, kunderna kan förvänta sig en trevlig och personlig hudvårdsupplevelse med Hudoteket, även om det finns utrymme för förbättringar.

Produkt

“Gamla produkter”

“Sjukt snabb leverans och fint inpackad ❤️”

👍 11   👎 14

Hudoteket verkar erbjuda en personlig hudvårdsupplevelse med kontakt med en hudspecialist. Företaget erbjuder bra produkter och trevligt förpackade varor (80%). Kundservicen verkar vara bra med snabba leveranser och trevliga gester som extra produkter (85%). Tyvärr verkar det finnas problem med trasiga förpackningar och gamla produkter som skickas ut, vilket minskar kundnöjdheten (60%). Reklamationsprocessen kan vara krånglig och vissa kunder har upplevt felaktiga produktbedömningar (50%). Sammantaget verkar Hudoteket erbjuda kvalitetsprodukter, men med vissa brister i leverans och kundsupport.

Leverans

“Sjukt snabb leverans och fint inpackad ❤️”

👍 11   👎 2

Hudotekets leveranser är generellt sett snabba och pålitliga med trevligt förpackade varor (80%). Tyvärr har vissa kunder upplevt brist på plomberingstejp och missat att få nya produkter trots att de skickat in för bedömning. Dock erbjuder de bra produkter till bästa pris och inkluderar ibland extra testprodukter i fint inslagna paket (20%). Det finns dock kunder som har hittat bättre alternativ hos andra leverantörer.

Kundtjänst

“Personal”

“Mycket bra ?”

👍 11   👎 11

Hudoteket erbjuder en personlig hudvårdserfarenhet med en hudspecialist och snabba leveranser (85%). Kundtjänsten har fått beröm för bra service och trevliga gester som en extra produkt (90%), men vissa kunder har klagat på dåligt bemötande och otrevligt bemötande (40%). Reklamationsprocessen kan vara krånglig enligt vissa recensioner (60%), men många återkommande kunder har haft en bra erfarenhet av kundservicen (80%). Sammantaget verkar Hudoteket ha en blandad åsikt när det gäller deras kundservice, med några positiva och några negativa recensioner.

Kommunikation

“Mycket bra ?”

👍 5   👎 4

Hudoteket har en tydlig kommunikation (100%) som ger kunderna en personlig känsla och möjlighet att kontakta en hudspecialist (100%). Trots detta kan det finnas oklarheter kring om produkterna är öppnade eller inte (50%), vilket vissa kunder kan uppleva som negativt. En del kunder har även upplevt att företaget inte tar hänsyn till oförutsedda händelser (25%) och har haft dåliga erfarenheter av kundservice och bemötande (25%). Trots detta finns det även kunder som är nöjda och återkommer till Hudoteket för att handla sina hudvårdsprodukter (75%). Några kunder har dock hittat bättre alternativ hos andra leverantörer (25%).

Webbplats

👍 3   👎 0

Hudoteket är en populär webbplats som erbjuder välpackade produkter utan extra doft, vilket uppskattas av många kunder. Deras sortiment består av bra produkter som är snyggt förpackade, vilket gör shoppingen till en trevlig upplevelse. Många kunder återkommer alltid för att handla sina hudvårdsprodukter via Hudoteket. (100%)

Returpolicy

👍 0   👎 1

Hudoteket har en strikt returpolicy som kräver att avbokningar görs minst 24 timmar i förväg, vilket ger kunderna gott om tid att planera sina besök. Detta bidrar till att undvika oönskade avgifter och ger företaget möjlighet att optimera sin bokningstjänst. (100%) En nackdel kan vara att vissa kunder kan känna sig begränsade av denna policy om de behöver avboka i sista minuten av olika anledningar. (60%)


Om Hudoteket

Hudoteket är en skönhetsbutik som erbjuder ett brett utbud av hudvårdsprodukter online. Företaget grundades år 1972 och har sedan dess vuxit till att vara en av Sveriges största och äldsta skönhetssalonger. Hudoteket erbjuder även hudanalys online och skapar skräddarsydda hudvårdsscheman för sina kunder. Med ett 600 kvadratmeter stort fysiskt butiksläge i Jönköping samt en väl etablerad webbshop, har Hudoteket blivit känd för sin kompletta skönhetsservice. Kunder kan även kontakta företaget via telefon eller e-post för att få svar på frågor eller lämna feedback.


Kontaktinformation

Östra Storgatan 6

553 21 Jönköping

Sverige

📧 webshop@hudoteket.se

☎ 036-120666

🌐 www.hudoteket.seKategorier

Nätbutiker | Kosmetika & Hudvård