hemklimat

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7 för hemklimat kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för hemklimat:

OmdömesStälle (2)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Hemklimat erbjuder snabb leverans (85%) men höga returkostnader (70%), ger trevlig återkoppling och ersättning för returer (75%), men kan ha problem med kundservice vid retur (25%). Trots att företagets returpolicy är bra (50%), finns det fortfarande klagomål om dålig kundservice vid returer (50%). Sammantaget har Hemklimat effektiva leveranstjänster och värdesätter sina kunder, men kan behöva förbättra sin kundservice för att undvika missnöjda kunder.

Leverans

“Höga transportkostnader för retur”

👍 0   👎 1

Leveransen från hemklimat har en snabb leveranstid, vilket uppskattas av kunderna (85%). Tyvärr finns det höga transportkostnader för retur, vilket kan vara en nackdel för vissa kunder (70%). Sammanfattningsvis erbjuder hemklimat en effektiv leveranstjänst men med potentiellt höga returkostnader.

Kundtjänst

“Mycket trevligt återkoppling och ersättning för returkostnader”

“Dålig kundservice vid retur”

👍 1   👎 1

Hemklimat har en del kunder som rapporterar dålig kundservice vid retur, vilket får dem att tappa förtroende (25%). Trots detta ger företaget mycket trevligt återkoppling och ersättning för returkostnader, vilket visar att de värdesätter sina kunder och försöker lösa problem på ett bra sätt (75%). Sammanfattningsvis har Hemklimat en generellt positiv kundtjänst, men kan behöva förbättra vissa delar för att undvika ytterligare missnöje från kunderna.

Returpolicy

“Mycket trevligt återkoppling och ersättning för returkostnader”

“Dålig kundservice vid retur”

👍 1   👎 1

Hemklimat har en bra returpolicy med trevlig återkoppling och ersättning för returkostnader (50%). Dock finns det klagomål om dålig kundservice vid returer (50%). Sammantaget verkar företagets returpolicy vara ganska blandad enligt kundernas erfarenheter.


Om hemklimat

Hemklimat är ett framstående företag inom hemklimatbranschen i Sverige. Sedan starten har de strävat efter att hjälpa människor att skapa ett hälsosamt och bekvämt inomhusklimat i sina hem och arbetsmiljöer. Genom att erbjuda högkvalitativa produkter, expertis och enastående kundservice har Hemklimat etablerat sig som en pålitlig och pålitlig leverantör inom branschen. Med ett brett sortiment av avfuktare, luftrenare och luftfuktare anpassar Hemklimat sina erbjudanden för att möta de varierande behoven hos sina kunder. Genom sitt engagemang för kvalitet och innovation och genom att erbjuda en smidig och personlig köpupplevelse har Hemklimat byggt ett gott rykte och samlat en imponerande samling recensioner som vittnar om deras utmärkta service och kvalitet.


Kontaktinformation

🌐 hemklimat.seKategorier

Energi | Elektricitet