Gofido

20 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.2 för Gofido kommer från 20 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Gofido:

TrustPilot (20)

Erfarenheter med Leverans Leverans

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Gofido erbjuder smidiga och snabba ärenden med en utmärkt och snabb utbetalning av försäkringsärenden (80%). Det är suveränt att förlänga reseförsäkringen gratis och processen är smidig och enkel (75%). Tyvärr har vissa kunder rapporterat att försäkringsbolaget undviker att betala ut ersättning i vissa fall (40%). Det är också negativt att de ibland kräver att kunder ska betala tekniker på egen bekostnad för reparationer (50%). Sammanfattningsvis verkar Gofido erbjuda snabba och smidiga försäkringsprocesser, men det finns vissa problem med att få ut ersättning i vissa situationer.

“Snabb och smidig hantering av ärendet”

“Bra allt ihop”

“Enkelt att teckna och välja omfattning”

“Lågt pris snabb enkel kontakt”

“Ingen bindningstid”

👍 19   👎 7

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Raymond Ahlgren - 4 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Snabb och smidig hantering av ärendet
  • Imponerad av Gofido

Benny T - 17 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Bra allt ihop

Martin Bergstrand - 21 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Enkelt att teckna och välja omfattning

Jonas Karlsson - 23 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Lågt pris snabb enkel kontakt
  • Ingen bindningstid