Fortnite

5 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2.4 för Fortnite kommer från 5 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Fortnite:

TrustPilot (5)

Erfarenheter med Leverans Leverans

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Fortnite Delivery har enligt recensioner flera allvarliga problem med bedrägeri och illegala aktiviteter. Många användare har blivit lurade på sina konton och pengar, samt förlorat åtkomst till sina konton inom bara några dagar. En del användare har även haft problem med att få tillbaka sina konton efter garantitiden och varnar andra för att handla på denna plattform. Trots att det inte har givits några positiva omdömen, verkar det som att risken för bedrägeri är hög när det gäller Fortnite Delivery. (8%)

“Tog mynt från mitt konto”

“inte förnyad prenumeration efter 14 dagar, säljaren svarar inte”

“Bättre sortering av Fortnite-konton efter säljare”

👍 0   👎 15

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

TheRaptor - 3 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Tog mynt från mitt konto
  • Kundservice lovar åtgärder men inget händer
  • Lögnaktig säljare behåller felet
  • Dåliga eller obefintliga åtgärder från kundservice

Ame gha - 3 månader sedanTrustpilot 🔗

  • inte förnyad prenumeration efter 14 dagar, säljaren svarar inte
  • falska recensioner med belöningssystem för bra omdömen
  • skyddar säljare mer än köpare

smashy - 3 år sedanTrustpilot 🔗

  • Bättre sortering av Fortnite-konton efter säljare