Flygresor

6 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 4 för Flygresor kommer från 6 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Flygresor:

TrustPilot (6)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Flygresor erbjuder fördelen att hitta billiga resor och jämföra priser med bästa pris, men behöver förbättra prisbevakaren och undvika misslyckade bokningar (70%). De har bra kundservice, men det förekommer problem med återbetalningar och extra avgifter (60%). Kommunikationen är bristfällig och det finns misstankar om bedrägeri, vilket påverkar förtroendet hos kunderna (45%). Trots att de har den bästa prisjämförelsesajten, behöver Flygresor förbättra kommunikationen och bygga förtroende för en bättre kundupplevelse (50%). Återbetalningspolicyn är restriktiv och kan skapa frustration, men den kan också hjälpa till att hålla priserna låga (50%). Sammantaget, Flygresor har sina fördelar men behöver arbeta på att förbättra vissa områden för att undvika negativa upplevelser och klagomål. (71%)

Produkt

“Helt ok”

“Blivit lurad!”

“Blev lurad på 700 SEK när jag klickade in betala med flygresor.se och deras samarbetspartner Tripmonster igår kväll.”

“Hjälpsam för att hitta billiga resor”

“Försäljningstaktik kan vara påträngande”

“Priserna är tydligt angivna utan extra kostnader”

👍 12   👎 24

Flygresor har fördelen att kunna hjälpa dig hitta billiga resor och jämföra priser, med bästa pris och funktioner, inklusive priskalender (70%). Tyvärr kan prisbevakaren behöva förbättras och det kan vara krångligt att justera prisbevakningar (30%). En del användare har klagat på snabbhet när det gäller att ta betalt och misslyckade bokningar (40%), samt onödiga extrautgifter och bristande information om bagagevikt (50%). Förbättringar behövs för att undvika problem som incheckningsfrågor och felaktig information på biljetter (20%). Sammantaget, Flygresor har vissa fördelar men det finns rum för förbättringar för en bättre kundupplevelse.

Leverans

“skickar ut mycket spam mail som inte går att avregistrera sig ifrån”

“Skickas vidare till Kiwi med extra avgift”

👍 0   👎 16

Flygresor har en smidig vidarekoppling till olika resebyråer, men tyvärr tillkommer extra avgifter och tjänster. Återbetalning av pengar tar lång tid och det händer att resor ställs in utan meddelande, vilket kan leda till att andra resenärer får resa utan en. Det förekommer också mycket spam mail som är svåra att avregistrera sig från eller blockera. Dessutom skickas man vidare till Kiwi med en extra kostnad på 200 kr. Det kan även vara problematiskt att få tillbaka pengarna och priserna har en tendens att höjas med ett klick på musen. Totalt sett verkar det vara ett oseriöst företag som tar betalt snabbt men är långsamt när det kommer till att återbetala pengar. (48%)

Kundtjänst

“skickar ut mycket spam mail som inte går att avregistrera sig ifrån”

“Helt dålig”

“Blivit lurad!”

“Inget förtroende för dem alls.”

“Flygresor har telefontid mellan kl 8-10 endast”

“Försäljningstaktik kan vara påträngande”

“Misstänkt bedrägeri”

👍 2   👎 31

Flygresor erbjuder bra kundtjänst och kundservice, men har svårt att ge tillbaka pengar till kunder (70%). De har en lång telefonkö och ett call-center i Indien vilket kan vara en nackdel för vissa kunder (60%). Kommunikationen kring återbetalningar är bristfällig och det finns många klagomål om felaktigheter och extra avgifter (80%). Med många spammail och misstankar om bedrägeri, har många kunder ingen tillit till företaget (75%). Flygresor har även begränsade telefontider och verkar ha en del problem med vilseledande information (65%). Sammanfattningsvis, även om de har bra kundservice, måste Flygresor förbättra kommunikationen och bygga förtroende hos sina kunder för att undvika negativa upplevelser och klagomål.

Kommunikation

“skickar ut mycket spam mail som inte går att avregistrera sig ifrån”

“Helt ok”

“Helt dålig”

“Blivit lurad!”

“Flygresor har telefontid mellan kl 8-10 endast”

“När man mejlar får man inget bekräftelse mejl.”

👍 6   👎 43

Flygresor erbjuder en lyxig upplevelse med visning av bästa pris och bra priskalender (60%). Tyvärr har de lång telefonkö och ett call-center i Indien, vilket kan leda till dålig kommunikation och svårigheter med återbetalning (40%). Dessutom verkar företaget sända mycket spam mail som man inte kan avregistrera sig ifrån eller blockera (30%). Sammantaget verkar det finnas brister i kommunikationen och kundservicen hos Flygresor, vilket gör det svårt att rekommendera dem (20%).

Webbplats

“skickar ut mycket spam mail som inte går att avregistrera sig ifrån”

“Helt ok”

👍 5   👎 6

Flygresors hemsida är känd för att vara den bästa prisjämförelsesajten med bästa pris och funktioner som priskalender. Trots det kan vissa användare tycka att det är krångligt att justera prisbevakningar och att prisbevakaren kan bli bättre (30%). Tyvärr finns det även klagomål om fake priser och lurendrejeri på webbplatsen (20%). Men överlag erbjuder Flygresor de bästa priserna att jämföra med andra sidor och enligt vissa användare kan vissa delar av webbplatsen behöva förbättras (50%).

Returpolicy

👍 0   👎 5

Flygresors återbetalningspolicy verkar vara ganska restriktiv och kan orsaka frustration hos kunderna, då ingen återbetalning ges i vissa fall. Det kan vara svårt att få tillbaka pengarna och en avgift på €30 tas ut vid varje ändring eller återbetalning, vilket kan vara besvärligt för kunderna att hantera (50%) . Å andra sidan kan detta hjälpa till att hålla priser låga och minska risken för avbokningar (50%) .


Om Flygresor

Flygresor är en svensk webbaserad söktjänst som tillhandahåller en jämförelse av flygresor genom att samla information från olika flygbolag och resebyråer. Plattformen gör det möjligt för användare att hitta och jämföra priser på flygresor för att hitta det mest prisvärda alternativet för deras resplaner. Tjänsten inkluderar även andra reseprodukter såsom hotell och hyrbilar. Flygresor startades och har sedan dess varit en populär tjänst bland svenska resenärer som söker efter prisvärda flyglösningar.


Kontaktinformation

🌐 www.flygresor.seKategorier

Semestrar & Resor | Flygbiljetter | Boende | Dags- & Kvällsaktiviteter