Fast Burn Extreme

4 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Fast Burn Extreme kommer från 4 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Fast Burn Extreme:

Trustpilot

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Fast Burn Extreme har många fördelar för effektivt viktminskning med rätt diet och mental inställning (80%), passar för daglig träning (70%) och uppmuntrar till en hälsosammare livsstil (90%). Dock finns det rapporter om dålig kundservice och kommunikation (20%), samt farliga biverkningar såsom diarré, buksmärtor och huvudvärk (10%). Det har även förekommit klagomål om att kritiska recensioner har tagits bort (5%), vilket ger intrycket av att företaget inte tar kritik på allvar. Det är viktigt att komma ihåg att viktminskning kräver egen ansträngning, disciplin och hälsosam kost, och att Fast Burn Extreme inte är en quick-fix lösning. Det kan vara bättre att rådfråga en läkare för viktnedgång istället för att förlita sig enbart på denna produkt. Sammantaget finns det både positiva och negativa aspekter av Fast Burn Extreme kundservice.

“Hälsosam livsstil är bäst”

👍 10   👎 18

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Anca AS - 4 år sedanTrustpilot 🔗

  • Slösade pengar
  • Hjälpte inte viktminskningen
  • Hälsosam livsstil är bäst