Fast Burn Extreme

4 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Fast Burn Extreme kommer från 4 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Fast Burn Extreme:

Trustpilot

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Fast Burn Extreme har visat sig vara effektivt för vissa användare (25%), men kräver en bra diet och träningsrutin för att vara effektiv (50%). Kundtjänsten och kommunikationen har dock varit bristfällig (10%) och vissa användare har inte upplevt någon viktminskning eller effekt efter att ha tagit produkten (15%). Det har även funnits klagomål på möjliga faror och förvirring kring marknadsföring och användningsinstruktioner (20%). Sammantaget krävs det egna ansträngningar och det finns ingen garanterad effekt av Fast Burn Extreme enligt flera recensioner.

“All day burn doet niks”

👍 5   👎 22

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Wigman-van santen - 4 månader sedanTrustpilot 🔗

  • All day burn doet niks