Extra

13 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9 för Extra kommer från 13 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Extra:

TrustPilot (13)

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Extra erbjuder en fantastisk kundservice med mycket nöjda kunder som uppskattar hjälpen med stavfel och layoutfel samt möjligheten att göra om utan extra kostnad. Kundtjänsten är effektiv (75%) och erbjuder bra bemötande vid klagomål samt snabb och enkel beställning (80%). Extra har en pålitlig service som ger snabb respons när problem uppstår och ger en enastående bra kundservice (90%). Sammantaget får Extra höga betyg för sin kundservice och rekommenderas starkt av sina kunder. (100%)

“Allt fungerade som vanligt mycket bra”

“Smidigt och lätt att göra fina kalendrar”

👍 43   👎 1

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Kenneth - 7 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Allt fungerade som vanligt mycket bra

Katarina - 7 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Smidigt och lätt att göra fina kalendrar