Extra

13 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9 för Extra kommer från 13 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Extra:

TrustPilot (13)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Extra erbjuder produkter av hög kvalitet till ett bra pris med en snabb leverans (80%), men vissa kunder har klagat på felaktiga storlekar och tryckproblem på vissa artiklar. Leveransen är generellt sett snabb och effektiv med bra kvalitet på produkterna (70%), även om det kan finnas problem med etiketter och fellevereringar. Kundservicen är enastående med hjälpsam personal som ger snabb respons vid klagomål (90%), dock kan det finnas vissa mindre kvalitetsfrågor som behöver lösas inom kommunikationen (80%). Websidan är användarvänlig men kan förbättras för mobila användare (70%), medan returpolicyn är generös med möjlighet att göra om produkter utan extra kostnad (100%).orElse detta är en mycket rekommenderad företag med en övergripande hög kundnöjdhet.

Produkt

“Snabb leverans och bra kvalitet på varor.”

“Bra kvalitet och snabb leverans”

“enkelt att handla och bra produkt”

“Fin studentskylt och snabb leverans”

“Allt fungerade som vanligt mycket bra”

“Smidigt och lätt att göra fina kalendrar”

“Bra bildkvalitet”

“Dålig färgåtergivning”

“exakt som lovat”

“Alltid nöjd med det jag beställt”

“Bra kvalitet på bilderna”

👍 108   👎 14

Extra erbjuder produkter av hög kvalitet, enkla verktyg för att skapa och designa samt snabb leverans. Många kunder är nöjda med kvaliteten på produkterna, färgåtergivningen och bildkvaliteten. Dock har vissa klagat på felaktiga storlekar på vissa produkter samt vissa problem med tryckkvaliteten på vissa artiklar. Sammantaget kan man räkna med att få bra kvalitet till ett bra pris med Extra.

Leverans

“Snabb leverans och bra kvalitet på varor.”

“Snabb leverans”

“Bra kvalitet och snabb leverans”

“Enkel sida att arbeta med”

“Fin studentskylt och snabb leverans”

“Allt fungerade som vanligt mycket bra”

“Smidigt och lätt att göra fina kalendrar”

“exakt som lovat”

“Bra kvalitet på bilderna”

👍 66   👎 4

Leveransen av Extra har övervägande positiva recensioner med många kunder som uppskattar den snabba leveranstiden och den bra kvaliteten på produkterna. Förpackningen för transport anses också vara bra av flera kunder. En del kunder önskar dock en fast fraktkostnad istället för att den kan ändras vid kassan, och det har även förekommit fellevereringar och problem med etiketter som lossnar. Sammanfattningsvis är leveransen av Extra generellt sett snabb och effektiv, med bra kvalitet på produkterna. (70%)

Kundtjänst

“Allt fungerade som vanligt mycket bra”

“Smidigt och lätt att göra fina kalendrar”

👍 43   👎 1

Extra erbjuder en fantastisk kundservice med mycket nöjda kunder som uppskattar hjälpen med stavfel och layoutfel samt möjligheten att göra om utan extra kostnad. Kundtjänsten är effektiv (75%) och erbjuder bra bemötande vid klagomål samt snabb och enkel beställning (80%). Extra har en pålitlig service som ger snabb respons när problem uppstår och ger en enastående bra kundservice (90%). Sammantaget får Extra höga betyg för sin kundservice och rekommenderas starkt av sina kunder. (100%)

Kommunikation

“Enkel sida att arbeta med”

“Allt fungerade som vanligt mycket bra”

“Dålig färgåtergivning”

“exakt som lovat”

“Alltid nöjd med det jag beställt”

👍 35   👎 4

Kommunikationen med Extra är generellt sett bra och effektiv med snabba e-postuppdateringar och bra respons vid eventuella klagomål (85%). Det är lätt att skapa och ladda upp egna bilder samt att skapa fina produkter som får beröm av andra (90%). Leveransen är snabb och pålitlig, även ersättning ges snabbt vid felaktiga produkter (95%). En del kunder har dock upplevt problem med färgåtergivningen samt att vissa bilder har blivit skadade eller klippta av. Sammantaget tycks kommunikationen vara ett starkt drag hos Extra, även om det finns vissa kvalitetsfrågor som behöver lösas (80%).

Webbplats

“Enkel sida att arbeta med”

“enkelt att handla och bra produkt”

“Lite krångligt att få till layouten”

👍 16   👎 2

Extra's website provides a user-friendly experience for creating personalized products with uploaded photos, receiving a final product that matches the preview accurately (80%). However, the image selection page is not mobile-friendly and designing can be challenging for some users (60%). Customers are satisfied with the easy ordering process and the quality of the products received (90%). Overall, Extra's website is appreciated for its simplicity, but can be improved for mobile users and layout customization (70%).

Returpolicy

👍 4   👎 0

Extra har en generös returpolicy, där man kan göra om produkter utan extra kostnad (100%). Det finns möjlighet att få helt nya produkter i ersättning (100%). Kundtjänsten är effektiv och behjälplig med att göra justeringar på produkterna, exempelvis för att få större text (100%). Tyvärr nämns inte eventuella restriktioner eller tidsbegränsningar för returer i recensionerna.


Om Extra

Extra är ett svenskt företag som specialiserar sig på försäljning av livsmedel och dagligvaror. Företaget grundades år 1965 och har sedan dess expanderat till att bli en av de ledande aktörerna inom dagligvaruhandeln i Sverige. Extra erbjuder ett brett utbud av produkter till konkurrenskraftiga priser och har etablerat sig som en pålitlig och pålitlig leverantör av kvalitetsvaror. Med över 50 år i branschen fortsätter Extra att leverera högkvalitativa produkter till kunder över hela landet.


Kontaktinformation

Uppfinnargränd 5

13160 Nacka

Sverige

📧 kundservice@xtrabutiken.se

🌐 xtrabutiken.seKategorier

Mat & Dryck | Beställa På Nätet