Extra

13 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9 för Extra kommer från 13 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Extra:

TrustPilot (13)

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Kommunikationen med Extra är generellt sett bra och effektiv med snabba e-postuppdateringar och bra respons vid eventuella klagomål (85%). Det är lätt att skapa och ladda upp egna bilder samt att skapa fina produkter som får beröm av andra (90%). Leveransen är snabb och pålitlig, även ersättning ges snabbt vid felaktiga produkter (95%). En del kunder har dock upplevt problem med färgåtergivningen samt att vissa bilder har blivit skadade eller klippta av. Sammantaget tycks kommunikationen vara ett starkt drag hos Extra, även om det finns vissa kvalitetsfrågor som behöver lösas (80%).

“Enkel sida att arbeta med”

“Allt fungerade som vanligt mycket bra”

“Dålig färgåtergivning”

“exakt som lovat”

“Alltid nöjd med det jag beställt”

👍 35   👎 4

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Marie - 8 veckor sedan Trustpilot 🔗

  • Enkel sida att arbeta med

Kenneth - 8 veckor sedan Trustpilot 🔗

  • Allt fungerade som vanligt mycket bra

Britta Maria Eriksson - 3 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Bra bildkvalitet
  • Dålig färgåtergivning

Christina Swanberg - 3 månader sedan Trustpilot 🔗

  • exakt som lovat
  • Lite krångligt att få till layouten

Mirella Lind - 3 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Alltid nöjd med det jag beställt