Euroclinix

21 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.2 för Euroclinix kommer från 21 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Euroclinix:

Trustpilot

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Euroclinixs webbplats erbjuder en snabb och enkel beställningsprocess (60%), vilket gör det smidigt för kunder att få de produkter de behöver. Trots detta finns det klagomål om oseriösa företagsmetoder och läckande av kunduppgifter (10%), vilket kan vara en oro för vissa konsumenter. Sammantaget verkar Euroclinix ha en bekväm och tillfredsställande process för de flesta kunder (30%).

“Svårt att fylla i formuläret”

“Olika utseende på telefon och dator”

👍 10   👎 1

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Izzy - 8 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Svårt att fylla i formuläret
  • Olika utseende på telefon och dator