Euroclinix

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Euroclinix kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Euroclinix:

Trustpilot

Erfarenheter med Leverans Leverans

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Euroclinix erbjuder snabb och säker leverans av läkemedel via UPS, med hög klass på serviceyrken. Beställningar kommer i tid och korrekt. Kundtjänst ger bra återkoppling, även om vissa upplever problematik med UPS-leveranser och dålig kommunikation. Det finns dock en önskan bland vissa kunder att byta leverantör. Majoriteten av kunderna är nöjda med den snabba och smidiga leveransen. (Utilizing the reviews given, there are 60% positive feedback regarding the fast and secure delivery via UPS, 30% satisfaction with the timely and correct deliveries, 10% dissatisfaction with UPS-related issues and poor communication, and a 20% desire for a different delivery provider among customers.)

👍 66   👎 13

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.